Πρόβλημα για Κορδέρο και Μπρέσεβιτς

Με δύο επιπλέον προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ενόψει του αγώνα με τον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο και Ιβάν Μπρέσεβιτς ένιωθαν ενοχλήσεις από χτυπήματα που δέχθηκαν στο φιλικό με τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς και θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν θα προλάβουν τη ρεβάνς της Παρασκευής.

Ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα προλάβει ούτε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στην ΑΕΚ πάντως ίσως θα έπρεπε να ανησυχήσουν περισσότερο διότι ο 23χρονος αριστερός μπακ μετράει ήδη 40 μέρες απουσίας από την ενεργό δράση…

Αρθροσκόπηση ο Τσεβάς
Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει τελικά ο Βασίλης Τσεβάς. Ο νεαρός επιθετικός εξετάστηκε από τον Λάκη Νικολάου και αποφασίστηκε να υποβληθεί το πρωί της Τρίτης σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, αφού η εναλλακτική λύση της αντιμετώπισης του προβλήματός του με θεραπευτική αγωγή, δεν κρίθηκε κατάλληλη για να ξεπεραστεί άμεσα και ορθά ο τραυματισμός του.

Σχετικά άρθρα