Αρχική / More / Δώρα / Η αναγνώστρια που κέρδισε τη φραπεδιέρα
Η αναγνώστρια που κέρδισε τη φραπεδιέρα thumbnail

Η αναγνώστρια που κέρδισε τη φραπεδιέρα

Η τυχερή μας φίλη που κέρδισε την Φραπεδιέρα  είναι η Ελένη Γεωργοπούλου. Είναι 37 χρονών και ζει με την οικογένεια της στην Πετρούπολη στην Αθήνα. Δεν εργάζεται καθώς πρέπει να αφιερώνει όλο το χρόνο της στα παιδιά της. Ο μικρός της γιος πηγαίνει στα νήπια και η κορούλα της είναι μόλις 16 μηνών!


Της αρέσει να διαβάζει τη θεματολογία του boro.gr και να παίρνει μέρος στους διαγωνισμούς. Η σωστή διατροφή για την ίδια αλλά και την οικογένεια της είναι η προτεραιότητα της και για αυτό πάντα ψάχνει άρθρα που αναφέρονται σε αυτό.


Επικοινωνήσαμε μαζί της και μας ζήτησε να μεταβιβάσουμε ένα ερώτημα που έχει στους ειδικούς συνεργάτες μας σχετικά με τον μικρό της γιο.


"Το μικρό μου παιδί που πάει στα νήπια δεν τρώει πολύ. Ενώ τρώει το φαγητό του πάντα στο σχολείο όταν τα μαγειρεύω εγώ δεν τα τρώει. Φτιάχνω τα ίδια φαγητά που κάνουν στο σχολείο και ξέρω ότι τα τρώει αλλά στο σπίτι αρνείται. Έχω προσπαθήσει να του μαγειρέψω τα αγαπημένα του φαγητά αλλά και πάλι τίποτα! Τί μπορώ να κάνω;"


Να ενημερώσουμε την αναγνώστρια μας Ελένη πως θα έχει την απάντηση στο ερώτημά της πολύ σύντομα.


Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ίδια αλλά και την οικογένεια της!

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X