Κρύες βίδες με τα υλικά χωριάτικης σαλάτας

<div class="short_text italic cf">
<p><span class="thirtyfive">Μ</span>ια κρύα μακαρονοσαλάτα με άρωμα ελληνικό, έτοιμη στο πι και φι!</p>
</div>
<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>1 πακέτο ζυμαρικά (κατά προτίμηση βίδες)</li>
<li>1 κρεμμύδι</li>
<li>3 ντομάτες</li>
<li>1 μικρό αγγούρι</li>
<li>1 πιπεριά κέρατο</li>
<li>200 γρ. φέτα</li>
<li>2 κουταλιές κάππαρη, ξαρμυρισμένη</li>
<li>12 ελιές της αρεσκείας σας</li>
<li>1 κουτ. σούπας κουκουνάρι (αν έχουμε)</li>
<li>1 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκου βασιλικού, ψιλοκομμένα (ή 1 κοφτό κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη)</li>
<li>60 ml ελαιόλαδο</li>
<li>αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 4</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 10΄</span> <span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Μαγείρεμα</span> 10΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> Σε κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό.</p>
<p> </p>
<p>Στο μεταξύ, κόβουμε τα λαχανικά και τη φέτα σε καρεδάκια και τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε την κάππαρη, το κουκουνάρι, τα φύλλα φρέσκου βασιλικού και το ελαιόλαδο.</p>
<p> </p>
<p>Τέλος, προσθέτουμε στο μπολ με το μείγμα λαχανικών τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε</p>
<p> </p>
<p>Gastronomos.gr </p>
</div>

Σχετικά άρθρα