Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Ποια είναι η πόλη που κάνει πιο πολύ σεξ στην Ελλάδα;
Ποια είναι η πόλη που κάνει πιο πολύ σεξ στην Ελλάδα; thumbnail

Ποια είναι η πόλη που κάνει πιο πολύ σεξ στην Ελλάδα;

Την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Durex Loveville για την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ κατέλαβε το Ηράκλειο της Κρήτης. Διαγωνίστηκαν 13 πόλεις από 5 χώρες και το Ηράκλειο ήταν αυτό που κατέγραψε τις υψηλότερες πωλήσεις προφυλακτικών – κριτήριο για την ανάδειξη του νικητή. Από τις 5 χώρες, η Ελλάδα κατέλαβε τις τρεις πρώτες θέσεις με τη Λάρισα στη 2η θέση και την Αθήνα στην 3η, ενώ η επονομαζόμενη «ερωτική» Θεσσαλονίκη τερμάτισε 6η. Το Ηράκλειο θα γιορτάσει τη νίκη του με πάρτι.


Ο διαγωνισμός Durex Loveville που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου είχε στόχο να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε διάστημα 3 μηνών. Ο διαγωνισμός κατέγραψε τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand, και ανακοίνωνε τα αποτελέσματα σε εβδομαδιαία βάση με συνεχείς ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα του στο Facebook (www.facebook.com/DurexGreece) καλώντας, παράλληλα, τους fans της σελίδας να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν την δική τους πόλη. Το Ηράκλειο πήρε «κεφάλι» από τον πρώτο μήνα του διαγωνισμού.


Η τελική κατάταξη:
1. Ηράκλειο, Ελλάδα
2. Λάρισα, Ελλάδα
3. Αθήνα, Ελλάδα
4. Λευκωσία, Κύπρος
5. Βουκουρέστι, Ρουμανία
6. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
7. Πάτρα, Ελλάδα
8. Κωστάντζα, Ρουμανία
9. Κλουζ, Ρουμανία
10. Ιάσιο, Ρουμανία
11. Σόφια, Βουλγαρία
12. Βελιγράδι, Σερβία
13. Τιμισοάρα, Ρουμανία
image
 


 


Athensvoice.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X