Από Παρασκευή ο Γκοϊάν

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η πρώτη προπόνηση της ημέρας για τον Αστέρα, στην οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα φυσικής κατάστασης και περιλάμβανε πολλά τελειώματα φάσεων με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ανταποκρινόμενοι στο δυνατό και απαιτητικό πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης.

Πολύ σκληρή και δυνατή προπόνηση έκαναν σήμερα και οι τερματοφύλακες του Αστέρα υπό την τεχνική καθοδήγηση του Τζέρι Ούγκεν, ανταποκρινόμενοι και αυτοί με τη σειρά τους στο δύσκολο πρόγραμμα.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Ρίτσι Κιτόκο έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ρουμάνος Ντορίν Γκόιαν θα κάνει μερικές ημέρες αποφόρτιση και θα μπει την Παρασκευή στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Από την προπόνηση απουσίασαν δικαιολογημένα οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες (Ερίκ Τιε Μπι, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Γιαννιώτας) και έχουν ακόμα επίσημες υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα αυτή την περίοδο.

Οι δύο νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές αγωνίζονται απόψε με την εθνική ελπίδων με αντίπαλο την Πολωνία, έχοντας ως στόχο σε πρώτη φάση τη νίκη με δύο γκολ διαφορά τουλάχιστον. Ο Ερικ Τιε Μπι είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της Ακτής Ελεφαντοστού, που αγωνίζεται αύριο στο Καμερούν για την προκριματική φάση του Coppa Africa 2015.

Η απογευματινή προπόνηση της ομάδας θα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια τακτικής και ασκήσεις με μπάλα.

Σχετικά άρθρα