Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Η καρμπονάρα τους έστειλε!-15 φοιτητές στο νοσοκομείο Αργοστολίου
Η καρμπονάρα τους έστειλε!-15 φοιτητές στο νοσοκομείο Αργοστολίου thumbnail

Η καρμπονάρα τους έστειλε!-15 φοιτητές στο νοσοκομείο Αργοστολίου

Στο Νοσοκομείο Αργοστολίου της Κεφαλλονιάς μεταφέρθηκαν περίπου 15 φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.


Πιθανότατα έπαθαν δηλητηρίαση από το φαγητό που έφαγαν στην Εστία το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά γι' αυτό θα αποφανθούν οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν.Όλα ξεκίνησαν , όπως γράφει το inkefalonia.gr μετά το φαγητό – μακαρόνια με κιμά και καρμπονάρα – που έφαγαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Εστία του Αργοστολίου. Λίγο αργότερα, ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα – διάρροια, εμετοί, πυρετός – και ο ένας μετά τον άλλο οι φοιτητές πήγαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.Οι περισσότεροι από τους φοιτητές προέρχονται από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ενώ υπάρχουν και κάποιοι από το Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. Στο Νοσοκομείο τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με ορούς και εν συνεχεία άρχισαν να αποχωρούν, ενώ ένας φοιτητής – περισσότερο για προληπτικούς λόγους – θα παραμείνει στο Νοσοκομείο το βράδυ για νοσηλεία. Η αστυνομία κατέφτασε στο Νοσοκομείο και πήρε καταθέσεις από τους φοιτητές για το συμβάν. 


Φωτογραφίες: inkefalonia.grX

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X