Νέο επεισόδιο στο σήριαλ Ντονά-ΠΑΟ

To T.A.A.Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την δικαστική διαμάχη με τον Στάθη Ντονά. Η ανακοίνωση:«Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο για τα εξής: Ως γνωστόν, την προηγούμενη Πέμπτη ο κ. Αθλητικός Δικαστής εξέτασε το αίτημα του Παναθηναϊκού για άρση της απαγόρευσης μετεγγραφών λόγω παλαιότερης οφειλής προς τον κ. Ντονά. Ο κ. Αθλητικός Δικαστής ανέβαλε την απόφασή του και για να ικανοποιήσει το αίτημά μας, ζήτησε να καταθέσουμε ποσό 15.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουμε 2 συναλλαγματικές που θα κάλυπταν την υπόλοιπη οφειλή ως τον Απρίλιο του 2015. Αυτά τα ικανοποιήσαμε στο ακέραιο. Παρόλα αυτά, στη νέα σημερινή συνεδρίαση ο κ. Ντονάς αρνήθηκε τη πρόταση του κ. Αθλητικού Δικαστή και προέβαλε νέες απαιτήσεις. Ο κ. Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε για λόγους που εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε νέα αναβολή για την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στις 18:00. Θεωρούμε δεδομένο ότι θα δικαιωθούμε οριστικά, γιατί απλούστατα ο Παναθηναϊκός είναι άψογος στις υποχρεώσεις του και ήρθε η ώρα επιτέλους αυτό να γίνει σεβαστό. Καλούμε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πρώτα απ’ όλα απέναντι σε όλο το Ελληνικό βόλεϊ. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε στους πάντες ότι ο Παναθηναϊκός δεν εκβιάζεται ούτε εμπαίζεται από κανέναν».
Ο Στάθης Ντονάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντάει στον Παναθηναϊκό, σχετικά με το θέμα των οφειλών.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:
«Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού σχετικά με τις οφειλές του προς το πρόσωπό μου θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:
Ουδέποτε συναίνεσα στο να γίνει η αποπληρωμή του χρέους με διακανονισμό, παρ’ όλα αυτά ο κ. Αθλητικός Δικαστής ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να πραγματοποιήσει τη καταβολή 20.000 ? στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την προσκόμιση 2 (δύο) εγγυητικών επιταγών τραπέζης Νοεμβρίου 2014 και Απριλίου 2015 στην χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης.  
Η έκβαση της χθεσινής δίκης κατά τον Παναθηναϊκό πήρε διαφορετική τροπή καθώς προσκόμισαν 3 (τρείς) συναλλαγματικές Δεκεμβρίου 2014, Μαρτίου 2015 και Αυγούστου 2015 και κατατέθηκαν 15.000 ? στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τα οποία τελικώς παρανόμως δεν μου δόθηκαν. Με αυτό το τρόπο δεν κατέστη δυνατό να εγγυηθεί η καταβολή της οφειλής μελλοντικά και γι’ αυτό το λόγο πήρε η δίκη αναβολή για σήμερα 10/09/2014.
‘Όπως αντιλαμβάνεστε ο Παναθηναϊκός δεν προσκόμισε εγγυητικές επιταγές τραπέζης  όπως αυτό ζητήθηκε από τον κ. Αθλητικό Δικαστή με αποτέλεσμα να μην δεχτεί τη λύση της υπόθεσης. Προσωπικά ζητώ την άμεση καταβολή της οφειλής και δεν δέχομαι κανενός είδους διακανονισμό.

Σχετικά άρθρα