Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Σχολική Χρονιά 2014-2015: πώς θα εξελιχθεί το νέο σχολικό έτος κάθε ζωδίου;
Σχολική Χρονιά 2014-2015: πώς θα εξελιχθεί το νέο σχολικό έτος κάθε ζωδίου; thumbnail

Σχολική Χρονιά 2014-2015: πώς θα εξελιχθεί το νέο σχολικό έτος κάθε ζωδίου;

Τα μικρά μας μαθητούδια θα μπουν και αυτά με την σειρά τους σε «τάξη», αφού την Πέμπτη στις 11 Σεπτεμβρίου, ξεκινά επίσημα η νέα σχολική χρονιά 2014 -2015. Οι μικροί μας φίλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν και πάλι τους φίλους τους και να ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους, ενώ οι γονείς έχουν την έννοια και το άγχος για τα μαθήματα και την πρόοδο των παιδιών τους!

 

Αναρωτιέσαι λοιπόν πώς θα εξελιχθεί το νέο σχολικό έτος για το παιδί σου; Θέλεις να μάθεις ποια θα είναι η πρόοδος του στα μαθήματα, ποια θα είναι τα ατού και ποιες οι αδυναμίες του κατά την διάρκεια της νέας μαθητικής χρονιάς; Η αστρολογία για μία ακόμα φορά σου δίνει όλες τις απαντήσεις…Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του παιδιού σου και μάθε με λεπτομέρεια ποια θα είναι η πορεία του στα μαθήματα κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015

 

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά δημιουργικό και αποδοτικό θα είναι το νέο σχολικό έτος για τον μαθητή Κριό! Ο Δίας από τον 5ο οίκο του ωροσκόπιου του, δηλαδή στο ζώδιο του Λέοντα, θα βοηθήσει το μικρό Κριαράκι, να αξιοποιήσει τα ταλέντα και τις ικανότητές του και να αναπτύξει ακόμα περισσότερο όλες του τις κλήσεις! Αν λοιπόν το παιδί σου ανήκει στο ζώδιο του Κριού ή έχει τον ωροσκόπο του σε αυτό το ζώδιο, καλό θα είναι σε αυτή τη σχολική χρονιά, να φροντίσεις την ένταξη του σε διάφορες δραστηριότητες που θα το βοηθήσουν να εξωτερικεύει την ενέργειά του και να αναπτύσσει με τρόπο εποικοδομητικό τα ταλέντα του… Με λίγα λόγια η νέα σχολική χρονιά του δίνει νέα ερεθίσματα που αφορούν την τέχνη και την δημιουργία! Δεν θα λείψουν και οι στιγμές που το Κριαράκι θα λειτουργεί αντιδραστικά και επαναστατικά, χάνοντας εύκολα το ενδιαφέρον του για προγραμματισμό και μάθηση, όμως σε αυτές τις περιπτώσεις καλό θα ήταν να δείξεις ψυχραιμία και να μην το κοντράρεις!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X