Ο γρίφος για τον αμυντικό χαφ

Ένα βασικό ζήτημα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο και τα πλάνα του Μίτσελ είναι ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ, με τον Ισπανό τεχνικό να προβληματίζεται για την τελική επιλογή του.
 
Φαβορί παραμένει ο Ντελβίν Εντινγκά παρότι ο Αφρικανός άσος ταλαιπωρήθηκε από ένα ακόμη ταξίδι στην πατρίδα του. Αν και προερχόταν από τραυματισμό στο ματς με τον Παναιτωλικό και δεν είχε πάει στο Κογκό την προηγούμενη εβδομάδα, τελικά κλήθηκε εσπευσμένα για την αναμέτρηση με το Σουδάν στην οποία έπαιξε χτες αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Εντινγκά γυρίζει σήμερα στην Αθήνα και αύριο θα κάνει προπόνηση, με τον Μίτσελ να περιμένει να δει πως θα είναι ο παίκτης ενόψει ΟΦΗ και Ατλέτικο.
 
Μεγάλη προσπάθεια να είναι διαθέσιμος κάνει ο Γιάννης Μανιάτης που μπορεί να παίξει στη συγκεκριμένη θέση, αλλά θα είναι σίγουρα ρίσκο η χρησιμοποίησή του στα βασικά πλάνα ακόμη κι αν μπορέσει να προπονηθεί τις παραμονές της πρεμιέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον ΟΦΗ είναι βέβαιο ότι θα πάρει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος δηλώνει πανέτοιμος, ενώ και ο Μίτσελ δήλωσε ότι βλέπει έναν παίκτη στις προπονήσεις να βρίσκεται στο 100%. Το θέμα είναι ότι ο Μιλιβόγεβιτς δεν έχει παίξει ούτε σε φιλικό με τον Ολυμπιακό, οπότε θα είναι καθοριστικό όσον αφορά στην Ατλέτικο το πώς θα προσαρμοστεί στην ομάδα παίζοντας για πρώτη φορά το Σάββατο στο πρωτάθλημα.
 
Ο Μίτσελ περιμένει σήμερα το βράδυ στο Ρέντη να δει τον Δημήτρη Σιόβα να προπονείται κανονικά μετά από τη θλάση που είχε υποστεί, με τον διεθνή παίκτη να είναι μια σοβαρή λύση και για τη θέση του αμυντικού χαφ, εκτός από το κέντρο της άμυνας. Κι ο Σιόβας υπολογίζεται σοβαρά για το ματς με την Ατλέτικο, εφόσον δείξει σε καλή κατάσταση μέχρι την αναμέτρηση της επόμενης Τρίτης.

Σχετικά άρθρα