Αρχική / Media (old articles) / Google Hangouts: Νέα αναβάθμιση φέρνει εμφάνιση Material Design και ενσωμάτωση του Google Voice για δωρεάν κλήσεις
Google Hangouts: Νέα αναβάθμιση φέρνει εμφάνιση Material Design και ενσωμάτωση του Google Voice για δωρεάν κλήσεις thumbnail

Google Hangouts: Νέα αναβάθμιση φέρνει εμφάνιση Material Design και ενσωμάτωση του Google Voice για δωρεάν κλήσεις

Η Google λανσάρει τη νέα έκδοση της εφαρμογής Hangouts για Android και iOS, η οποία έρχεται επανασχεδιασμένη στη φιλοσοφία του Material Design και φέρνει ενσωμάτωση της υπηρεσίας Google Voice για πραγματοποίηση δωρεάν κλήσεων με άλλους χρήστες της εφαρμογής, ενώ θα υποστηρίζονται δωρεάν κλήσεις και σε κανονικούς τηλεφωνικούς αριθμούς σε ΗΠΑ και Καναδά. Για όλους τους υπόλοιπους αριθμούς θα υπάρχουν ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις.

Όπως καταλαβαίνετε, για την ώρα μας ενδιαφέρει μόνο η νέα εμφάνιση και η δυνατότητα δωρεάν κλήσης σε άλλους χρήστες της υπηρεσίας Hangouts, καθώς οι υπόλοιπες λειτουργίες αφορούν τις ΗΠΑ. Δεν παύει, ωστόσο, να είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για την εφαρμογή και δείγμα ότι η Google θέλει σύντομα να ανταγωνιστεί υπηρεσίες τύπου Viber και WhatsApp.

[Google]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X