Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου : Άρπαξε τις ευκαιρίες, σήμερα μπορείς! Προβλέψεις για τα ζώδια
Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου : Άρπαξε τις ευκαιρίες, σήμερα μπορείς! Προβλέψεις για τα ζώδια thumbnail

Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου : Άρπαξε τις ευκαιρίες, σήμερα μπορείς! Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:03, αποκορυφώνεται το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου. Μια όψη που, αν και δεν είναι τόσο ισχυρή, μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και να πυροδοτήσει την πρόοδο, κυρίως σε θέματα για τα οποία έχουμε αγωνιστεί σκληρά.

 

Το γεγονός ότι ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και ο Κρόνος στο ζώδιο του Σκορπιού, σημαίνει ότι οι εξελίξεις το ερχόμενο διήμερο θα σχετίζονται με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, τα οποία θα τύχουν μιας καλύτερης εξέλιξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν ευκαιρίες για την βελτίωση των οικονομικών ή και για μια νέα επαγγελματική σταθερότητα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου


Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του Νερού και της Γης (ΤαύροιΚαρκίνοιΠαρθένοιΣκορπιοίΑιγόκεροι καιΙχθείς). Ωστόσο, όλοι έχουν την δυνατότητα να πετύχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αν εντείνουν τις προσπάθειές τους.

Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το εξάγωνο που διαμορφώνει ο ζωοδότης Ήλιος με τον Κρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου, μπορεί να είναι μια σχετικά αδύναμη όψη, που ωστόσο με την προσωπική σου προσπάθεια μπορεί να σου φέρει σημαντικά οφέλη. Έτσι, το επόμενο διήμερο, καλό θα είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην εργασία σου και να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου ακόμα και σε ασήμαντες λεπτομέρειες, που θα προσελκύσουν νέους πελάτες. Αν είσαι υπάλληλος ή αναζητάς μια νέα εργασία, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο τώρα, που οι συνθήκες σε ευνοούν. Με την όψη αυτή μπορείς επίσης να βελτιώσεις σημαντικά τις αποδοχές σου ή και να απαλλαγείς από κάποιο χρέος

 

Πηγή: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X