Μέσα και ο Γκιστ

O Τζέιμς Γκιστ ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού που ταξιδεύει για την γαλλική πόλη Μιλούζ. Ο Αμερικανός φόργουορντ περίμενε τους συμπαίκτες του στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, μιας και η πτήση του είχε φτάσει πιο νωρίς. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Ο Τζέιμς Γκιστ περίμενε την ομάδα του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης- όπου είχε φτάσει νωρίτερα- κι εν συνεχεία ενσωματώθηκε στην αποστολή που ταξίδεψε στην γαλλική πόλη Μιλούζ ενόψει του τουρνουά που θα αρχίσει την Παρασκευή (12/9).
Ο Αμερικανός φόργουορντ ταξίδεψε από την Ουάσινγκτον και μέσω Ρέικιαβικ έφτασε νωρίτερα από την αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης. Πλέον με την προσθήκη του Τζέιμς Γκιστ ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει 12 παίκτες στη διάθεσή του για το τουρνουά στη Μιλούζ.
«Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που κατάλαβαν ότι είχα ένα προσωπικό θέμα να ρυθμίσω στην πατρίδα μου και μου έδωσαν άδεια αλλά και μου επεσήμαναν ότι θα είχα όσο χρόνο χρειαζόμουν για να διεκπεραιώσω την υπόθεσή μου» είπε ο Τζέιμς Γκιστ.
«Λόγω κάποιων έκτακτων καταστάσεων χρειάστηκε να μείνω κάποιες μέρες παραπάνω αλλά και πάλι υπήρξε κατανόηση από τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους πάντες. Πλέον είμαι εδώ, στην ομάδα,  χαρούμενος που θα συναντήσω τους συνεργάτες, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ με την ομάδα μου».

Σχετικά άρθρα