«Δουλεύουμε σκληρά και θα πάμε καλά»

Αισιόδοξος για μία καλή χρονιά, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά, παρουσιάστηκε ο ΛαΜάρκους Ριντ, ο οποίος επισήμανε ότι οι άνθρωποι του Άρη τον υποδέχθηκαν πολύ «ζεστά» και ότι προπονητής είνα καλός όπως και το υπόλοιπο τιμ. Ο 26χρόνος Αμερικανός περιφερειακός τόνισε ακόμη ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και πως πραγματικά ανυπομονεί να αρχίσει η σεζόν για να πετύχει τους στόχους του ο Άρης .

Ο γκαρντ φόργουορντ των «κίτρινων» μιλώντας στη media day της ομάδας επισήμανε αρχικά αναφορικά με την προσαρμογή του στην ομάδα:

«Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο. Είναι καλό όταν βρίσκεσαι χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι σου και την πατρίδα σου να υπάρχουν άνθρωποι που σε υποδέχονται ζεστά και να σε κάνουν να νιώσεις αμέσως μέλος της ομάδας. Ο προπονητής είναι καλός, όπως και το υπόλοιπο τιμ. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Για τη συνεργασία του με τους πόιντ γκαρντ της ομάδας τόνισε: «Θα κάνω ό,τι θέλουν οι πλέι μέικερ. Οι πόιντ γκαρντ μας είναι αρκετά καλοί. Ο Τόρεϊ Τόμας είναι πολύ καλός παίκτης και θα έχουμε άριστη συνεργασία».

Για το αν νιώθει έτοιμος να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του δήλωσε: «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις αυξημένες, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια μου στην Ευρώπη, απαιτήσεις που υπάρχουν τη φετινή σεζόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν τον ενοχλεί η… υπερβολή ζέστη της Θεσσαλονίκης τόνισε γελώντας: «Δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα η ζέστη. Κατάγομαι από το Ντάλας, στην πολιτεία του Τέξας όπου ο καιρός είναι πραγματικά ζεστός επομένως είναι φυσιολογικές για μένα αυτές οι συνθήκες. Αυτό που έχει εντυπωσιάσει είναι η θάλασσα. Προσπάθησα να πάω για μπάνιο αλλά έβρεχε, θα το επιδιώξω ξανά αυτή τη Κυριακή».

Σχετικά άρθρα