Αρχική / More / Celebrity news / Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο Πιστόριους
Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο Πιστόριους  thumbnail

Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο Πιστόριους

Την ενοχή του Όσκαρ Πιστόριους για ανθρωποκτονία ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής η δικαστής στην πολύκροτη υπόθεση που κράτησε σχεδόν έξι μήνες.

Η δικαστής, στη χθεσινή μαραθώνια ανάγνωση της ετυμηγορίας της, απέκλεισε την ενοχή του Οσκαρ Πιστόριους για δολοφονία, επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να αγνοηθεί το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος πίστεψε εσφαλμένα ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο τη στιγμή που πυροβόλησε, σκοτώνοντας την φίλη του στην τουαλέτα του διαμερίσματός του.

"Προκύπτει λοιπόν ότι ο κατηγορούμενος θεωρούσε ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο και δεν μπορεί κατά συνέπεια να θεωρηθεί ένοχος για δολοφονία", δήλωσε η Τοκοζίλε Μασίπα.

Η Νοτιοαφρικανή δικαστής δήλωσε κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας στη δίκη του Οσκαρ Πιστόριους ότι δεν μπορεί να υιοθετήσει τη θέση της προμελέτης κατά του κατηγορουμένου.

"Ο εισαγγελέας δεν απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο κατηγορούμενος είναι ένοχος για φόνο εκ προμελέτης", δήλωσε η δικαστής.

Ο Πιστόριος βρίσκεται ενώπιον ποινής κάθειρξης έως 15 έτη.


Real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X