Ρισβάνης: «Καλύτεροι στη συνέχεια»

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος αγωνιστικά μετά την διακοπή του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Σπύρος Ρισβάνης με δηλώσεις του στη NOVA.

Αναλυτικά:

Για το πως περιμένει να παρουσιαστεί η ομάδα του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Πήραμε απέναντι στον Πανιώνιο αυτό που θέλαμε, τους τρεις βαθμούς. ‘Ημασταν λίγο τυχεροί, αλλά προσπαθήσαμε και δείξαμε ότι πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Κάνουμε προπονήσεις και πηγαίνουμε δυνατοί, γιατί έχουμε μια δύσκολη συνέχεια με τα παιχνίδια που ακολουθούν και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο».

Για το αν περιμένει βελτίωση από τους Πράσινους στη συνέχεια:

«Σίγουρα η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη και σίγουρα θα είναι και πιο ξεκούραστη, γιατί ήμασταν και λίγο κουρασμένοι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή:

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Καλλονή είναι καλή ομάδα και το έδειξε από πέρυσι, όπου έμεινε στην κατηγορία που ήταν ο στόχος της και κατάφερε να πάει ψηλά. Εμείς θα πάμε εκεί να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν δυσκολεύει την αποστολή των παικτών του Παναθηναϊκού, ο ενθουσιασμός που θα έχουν οι γηπεδούχοι την ερχόμενη Κυριακή στη Μυτιλήνη:

«Σίγουρα είναι ένα επιπλέον κίνητρο γι΄αυτούς, αλλά και για εμάς, καθώς δεν θα έχουμε κόσμο. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και όλα θα πάνε καλά. Το παιχνίδι είναι στο χέρι μας, ωστόσο χρειάζεται σωστή διαχείριση, γιατί είμαστε νέα ομάδα, έχουμε νέους παίκτες και προσπαθούμε, ωστόσο κάποιες φορές ο ενθουσιασμός είναι λίγο κακός. Όμως πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το αν αγχώνονται οι Πράσινοι, καθώς εφέτος έχει ανέβει ο πήχης των προσδοκιών:

«Σίγουρα έχει ανέβει ο πήχης, όμως πιστεύω ότι δεν είμαστε αγχωμένοι. Κάποια πράγματα μπορεί να μη βγουν, άλλα θα βγουν, όμως είμαστε μια χαρά, είμαστε όλοι ενωμένοι ως ομάδα και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα γίνουμε καλύτεροι».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη:

«Έχουμε έμπειρους παίκτες, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν σίγουρα και θα μας μιλήσουν γι’αυτό. Πιστεύω ότι θα το διαχειριστούμε σωστά. Υγεία να έχουμε όλοι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις και θα πάνε όλα καλά».

Για τη δεύτερη επαγγελματική σεζόν του με τον Παναθηναϊκό και αν μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος σε σχέση με πέρυσι:

«Σίγουρα μπορώ και δουλεύω γιατί έχω κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσω, όπως μου λένε οι προπονητές μου και το κάνω. Νιώθω καλύτερα στο γήπεδο, γιατί σιγά σιγά μαθαίνω καλύτερα και τους συμπαίκτες μου και αυτό με βοηθάει».

Σχετικά άρθρα