Βεζένκοφ: «Να στηρίξει ο κόσμος μπουτίκ και ομάδα»!

Το ανανεωμένο Aris Legend Store έχει ξανανοίξει τις πύλες του και σύσσωμη η ομάδα του Άρη πήρε μία γεύση από τα νέα προϊόντα του.

Παίκτες και τεχνικό τιμ της ομάδας επισκέφτηκαν την επίσημη μπουτίκ της Κ.Α.Ε. και εντυπωσιάστηκαν από τα προϊόντα της. Το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παίκτες και προπονητές, αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Ιδιαίτερα ευχάριστο τόνο στην εκδήλωση έδωσε και η παρουσία του «Τίγρη», της μασκότ του Άρη, που δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει συνθήματα της ομάδας, αλλά και να φωτογραφηθεί με τους παίκτες, τον κόουτς, Δημήτρη Πρίφτη και φυσικά τον κόσμο που έδωσε το «παρών».

Οι παίκτες από την πλευρά τους το διασκέδασαν και δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν και την… καθιερωμένη selfie φωτογραφία.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μίλησε για το ανανεωμένο Aris Legend Store, ενώ έστειλε και το μήνυμά του για το «Nick Galis Cup» που θα γίνει στις 20-21/9 στο «Nick Galis Hall».

«Είναι ευχής έργον να στηρίξει ο απλός φίλαθλος την μπουτίκ και να ψωνίσουν τα μικρά παιδιά από τα προϊόντα που υπάρχουν. Όλα τα χρήματα πάνε στην ομάδα και στην προσπάθεια που γίνεται για την εξυγίανση. Είναι καλό που υπάρχουν σχολικά προϊόντα, ώστε ο Άρης να μπει και στα σχολεία», είπε ο 19χρονος φόργουορντ και συνέχισε αναφερόμενος στο «Nick Galis Cup»: «Είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά στο οποίο θα πάρουν μέρος μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Περιμένουμε γεμάτο το γήπεδο. Για μας θα είναι και ένα δυνατό τεστ ενόψει των επίσημων αγώνων που ξεκινούν αμέσως μετά. Ας μας στηρίξει ο κόσμος όσο μπορεί με κάθε τρόπο, τον έχουμε ανάγκη και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να τον ικανοποιήσουμε».

Σχετικά άρθρα