Το Da του Ιβάν και η προεργασία για Κλάους

Έγιναν πολλά μέχρι να φθάσουμε στο τελικό ναι και από τις δύο πλευρές. Εληφθησαν σημαντικές αποφάσεις αφού νωρίτερα είχε γίνει μια προεργασία από τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Τόσο από τον Ζηση Βρύζα όσο και από τον Ιάκωβο Αγγελίδη. Ο Μεγαλομέτοχος ήταν αυτός που άναψε το πράσινο φώς για την επέκταση του συμβολαίου του Αθανασιάδη. Αν και βρίσκεται στην Ρωσία, είχε την δυνατότητα να μιλήσει με τους στενούς του συνεργάτες, να εκτιμήσει την κατάσταση. Ενημερώθηκε για τα οικονομικά δεδομένα, πόσα ζητά ο Κλάους, τι δίνει ο ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκε πως πάντα υπάρχει ο κίνδυνος, εάν δεν συμφωνήσει ο Αθανασιάδης με την ομάδα να βρεθούν άλλοι που θα του δώσουν αρκετά χρήματα για να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης προσμέτρησε τα υπέρ και τα κατά και έδωσε το Ο.Κ. για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές. Ικανοποίησε στην ουσία την επιθυμία του παίκτη.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει την Παρασκευή με τον Κλάους, με τους όρους που προαναφέραμε δηλαδή τετραετές συμβόλαιο με 700.000 ευρω ετήσιες απόλαβες. Οι Βρύζας και Αγγελίδης είπαν στον Κλάους πως όλα είναι έτοιμα και το θέμα έχει κλείσει.

Ο Αθανασιάδης προπονήθηκε στην Τούμπα (όλα αυτά χθές) δείπνησε με τους συμπαίκτες του και αμέσως μετά βγήκε τις σχετικές φωτογραφίες. Σημειωτέον πως υπέγραψε μόνος του το συμβόλαιο καθώς είχε ενημερώσει τους ατζέντηδες που τον εκπροσωπούν πως θα προχωρήσει ο ίδιος την διαδικασία, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σχετικά άρθρα