Αρχική / Είναι Ολυμπιακός, αλλά πρόεδρος του Παναθηναϊκού!

Είναι Ολυμπιακός, αλλά πρόεδρος του Παναθηναϊκού!

Ο Λουκάς Μπάρλος ήταν βάζελος. Κι όμως ο μακαρίτης αναδείχθηκε στον μεγαλύτερο πρόεδρο της ΑΕΚ. Κατά γενική αναγνώριση. Τι θέλω να πω; Ο Άρης σήμερα είναι στο πρόβλημα, στη χειρώτερη κατάσταση από καταβολής. Και εμφανίζεται αύριο ένας μεγαλοεπιχειρηματίας παοκτσής από κούνια. Τι θα πουν τα αρειανά;


- Πάρε δρόμο, δεν σε θέλουμε!


Αν το πουν αυτό είναι οι πιο άπαικτοι αρχιμαλάκες της Ιστορίας. Γιατί; Πρώτον, διότι δεν είναι δυνατόν επειδή είναι παοκτσής, στο δικό του μαγαζί πλέον, τον Άρη, να ενεργεί αυτοκαταστροφικά για να ικανοποιήσει τον προηγούμενο οπαδικό του πατριωτισμό. Κάτι τέτοιο θα το σκεφτούν μόνον οι καπετάν μαλάκες.


Εγώ αν ήμουν αρειανός θα έλεγα το άλλο. Είμαι περήφανος που άνθρωπος από το στρατόπεδο του πιο μεγάλου αντιπάλου μου, του ΠΑΟΚ, βαπτίζεται ο δούλος του Θεού Άρεως. Γιατί κάνουμε αυτή την κουβέντα.


Να γράψω κάτι που δεν είναι γνωστό. Με την ευκαιρία το περιεχόμενο των υποκλοπών από κινητό τηλέφωνο. Τις παρακολουθήσεις που κάνει ο αρχικοριός της ΕΥΠ. Ότι σε διάλογο γίνεται κουβέντα ανάμεσα σε δυο για το πως άλλης ομάδας "πρακτορικός" παράγων να γίνει μεγαλομέτοχος της χρεοκοπημένης ΑΕΚ, πριν υποβιβαστεί στην Β΄ εθνική.


Τι θυμήθηκα, λοιπόν. Ότι ο Αργύρης Μήτσου, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από τα παιδικά του χρόνια ήταν γάβρος του κερατά. Και σα φοιτητής έβλεπε την ομάδα του, τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X