Χωρίς Πράνιτς η αποστολή, με Αλαφούζο η προπόνηση

Μια σημαντική έκπληξη περιελάμβανε η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού που ταξιδεύει το απόγευμα του Σαββάτου για τη Μυτιλήνη όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Καλλονή.

Ο Γιάννης Αναστασίου απέκλεισε από την αποστολή τον Ντάνιελ Πράνιτς δίχως ο Κροάτης να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού! Πρόκειται για έκπληξη πρώτου μεγέθους μια και έως τώρα ο Πράνιτς δεν είχε χάσει λεπτό από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Ο Αναστασίου αποφάσισε να προφυλάξει τον Πράνιτς για να τον έχει πιο φρέσκο στα παιχνίδια με Ντιναμό Μόσχας και Πλατανιά. Το ροτέισον είναι επιβεβλημένο αφού από την Κυριακή ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε περίοδο δύο αγώνων κάθε εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα Μπεργκ και Ρισβάνης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ θεραπεία έκανε ο Σπυρόπουλος.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπούι .

Την προπόνηση του Παναθηναϊκού παρακολούθησε και ο Γιάννης Αλαφούζος για πολλοστή φορά στη φετινή σεζόν. Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού συνομίλησε με τον Αναστασίου και ενημερώθηκε για την κατάσταση της ομάδας.

Σχετικά άρθρα