Στο πόδι για τον Παναθηναϊκό!

Πάνω από 500 φίλοι του Παναθηναϊκού από τη Μυτιλήνη υποδέχθηκαν την αποστολή του Τριφυλλιού που έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στην πρωτεύουσα του νομού Λέσβου.

Η υποδοχή ήταν ιδιαίτερη θερμή με τους οπαδούς να δείχνουν ενθουσιασμένοι από την πρώτη παρουσία του Παναθηναϊκού στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου μετά από 28 ολόκληρα χρόνια. Η πλειοψηφία πήγαν στο αεροδρόμιο πορεία με πάνω από 300 μηχανάκια και ανήκουν στο σύνδεσμο της θύρας 13 του νησιού. Οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα και άρχιζαν τα συνθήματα «Η Λέσβος είναι πράσινη Παναθηναϊκέ», «Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ», «Διπλό στην Μυτιλήνη ΠΑΟ ολέ, ολέ» ενώ φώναξαν ρυθμικά τα ονόματα των παικτών.

Ίσως ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που πήγε στο αεροδρόμιο, συνόδευσε με τα οχήματά του το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στο ξενοδοχείο -στην άλλη άκρη της πόλης- όπου διαμένει! Ο κόσμος δεν έφευγε ούτε από το ξενοδοχείο με αποτέλεσμα αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές να βγουν με τα κινητά τους τηλέφωνα στα μπαλκόνια για να τραβήξουν βίντεο. Μάλιστα ο εκ των αρχηγών της ομάδας Τάσος Λαγός κατέβηκε από το δωμάτιο και πήγε να ευχαριστήσει τον κόσμο. «Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό που κάνατε για εμάς. Τόσο αύριο όσο και σε όλα τα ματς θα δίνουμε τα πάντα για να σας κάνουμε χαρούμενους», είπε ο Λαγός.

Εντός της ημέρας θα βραβευτεί ο Γιάννης Αναστασίου από τον τοπικό σύνδεσμο της θύρας 13 αλλά και των Ηπειρωτών Μυτιλήνης.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς Πράνιτς η αποστολή, με Αλαφούζο η προπόνηση

Σχετικά άρθρα