Την Κυριακή το sold out

Εισιτήρια των 40 ευρώ και άνω έχουν μείνει προς πώληση για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν το πρωί της Κυριακής στο Καραϊσκάκη, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής του Champions League απέναντι στην ATLETICO DE MADRID που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τρίτη 16/9/14 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας οτι συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων και την Κυριακή 14/9/2014 από το εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, που βρίσκεται έξω από την Θύρα 25 με ώρες λειτουργίας 10:00 – 15:00.
Επίσης εισιτήρια διατίθενται και μέσω Internet (www.olympiacos.org). Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, στις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων.
Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ μέχρι 2 εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 40€, 55€, 65€, 75€, & 325€ (VVIP).
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος ΜΕΛΏΝ/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr ) Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού».
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Επίσης το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα είναι ανοικτό τις ίδιες ώρες (10.00 – 18.00) για όσους φιλάθλους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας»

Σχετικά άρθρα