Μακ: «Δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα»

«Να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών», δήλωσε ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου. 

«Πρέπει να ευχαριστήσω κυρίως τους συμπαίκτες μου και κυρίως τον Κλάους για το πέναλτι που κέρδισε και εγώ σκόραρα. Νιώθω πολύ καλά, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και είμαι πολύ χαρούμενος με την μεταγραφή μου. Αυτή η απόφαση, να έρθω στον ΠΑΟΚ, μου άλλαξε την ζωή. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα και να σκοράρω».

Για την εμφάνιση κόντρα στη Νίκη Βόλου: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ και σίγουρα πρέπει να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι μας. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος, αλλά με τις θεωρητικά πιο εύκολες ομάδες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί παίζουν κλειστή άμυνα. Δεν μπορώ σε κάθε παιχνίδι να πετυχαίνω γκολ όπως αυτό με την εθνική, αλλά προσπαθώ να πετυχαίνω γκολ, να δίνω ασίστ και να βοηθάω την ομάδα μου».

Για τη συνάντησή του με τον Στοχ: «Μιλήσαμε με τον Στοχ, είναι φίλος μου και μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να σταθώ αντάξιος τον προσδοκιών και να βελτιώνομαι».

Σχετικά άρθρα