Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Άρχισαν να ανεβαίνουν σταδιακά στο taxis τα ειδοποιητήρια για τον ΕΝΦΙΑ
Άρχισαν να ανεβαίνουν σταδιακά στο taxis τα ειδοποιητήρια για τον ΕΝΦΙΑ   thumbnail

Άρχισαν να ανεβαίνουν σταδιακά στο taxis τα ειδοποιητήρια για τον ΕΝΦΙΑ

Τρεις ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, το οποίο είχε καθοριστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου αρχίζουν και ανεβαίνουν σταδιακά τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ στο ηλεκτρονικό σύστημα taxis.


Περιέχουν τις έξι δόσεις, με την πρώτη δόση να λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου και την τελευταία στις 27 Φεβρουαρίου του 2015.


Όπως αναφέρει το Mega, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα εκκαθαριστικά αφορούν μόνο στους φορολογούμενους στους οποίους δεν θα γίνουν διορθώσεις.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τις 22 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ανέβουν τα νέα εκκαθαριστικά με τις μειώσεις και τις διορθώσεις των τιμών, για τα οικόπεδα που βρίσκονται στους 4.000 οικισμούς σ' όλη την χώρα.


Από τον Οκτώβριο θα γίνει νέα εκκαθάριση για όσους έχουν κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα μέσα στο 2013, αλλά και για όσους δικαιούνται της έκπτωσης του 50% από τον ΕΝΦΙΑ, που αφορά στους οικονομικά ασθενέστερους και της πλήρους απαλλαγής για τρίτεκνους, πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία.
Πηγή: www.newmoney.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X