Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πως θα μας επηρεάσει ο Αρης στο Τοξότη σήμερα;
Πως θα μας επηρεάσει ο Αρης στο Τοξότη σήμερα;  thumbnail

Πως θα μας επηρεάσει ο Αρης στο Τοξότη σήμερα;

Άρης στον Τοξότη


Στις 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 00:57, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού και περνάει σ’ αυτό του Τοξότη, στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Οκτωβρίου. Ο πλανήτης της δράσης γίνεται ιδιαίτερα ανήσυχος και περιπετειώδης στο ζώδιο του Δία και χαρακτηρίζεται από έλλειψη υπομονής, γεγονός που χρειάζεται προσοχή.

 

Το συγκεκριμένο διάστημα, όλοι μας θα γίνουμε περισσότερο ενθουσιώδειςκαι θα κυνηγήσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον τους προσωπικούς μας στόχους, δεν θα πρέπει όμως να χάσουμε την αίσθηση του μέτρου, που μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Θέματα που σχετίζονται με μελέτες, ταξίδια, αθλητισμό θα αναδειχθούν περισσότερο αυτό το διάστημα και πολλά άτομα θα επιδιώξουν να κάνουν ταξίδια, πραγματικά ή πνευματικά, προκειμένου να βιώσουν καινούργιες εμπειρίες.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Άρη στον Τοξότη


Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τον Άρη στον Τοξότη είναι αυτά της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί και Υδροχόοι).

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα


Την ίδια μέρα, στις 17:35, αποκορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μια εξαιρετικά θετική όψη που ευνοεί επαγγελματικές, οικονομικές, αλλά και αισθηματικές υποθέσεις. Η όψη αυτή σχετίζεται με επανασυνδέσεις και μπορεί να συμβάλει στην αποκατάσταση παρεξηγήσεων και να επιφέρει μια νέα ισορροπία στις σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ παράλληλα φέρνει ηθική και υλική ανταμοιβή σε όλες τις προσπάθειες. Η επιρροή αυτής της όψης είναι +/-3 ημέρες.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα


Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη συγκεκριμένη όψη είναι αυτά της Γης (ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί και Ιχθείς).

Άρης στον Τοξότη, Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


 


Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X