Και τώρα ταξίδι στα αστέρια (video)

Και τώρα Ατλέτικο στο φουλ για τον Ολυμπιακό που είναι στην τελική ευθεία για τη μεγάλη πρεμιέρα της προσεχούς Τρίτης με την ισπανική ομάδα. 
 
Ο Μίτσελ θα περιμένει σήμερα και αύριο τους Εντινγκά, Μποτία και μήπως είναι διαθέσιμοι έστω για τη 18αδα οι Μανιάτης και Σιόβας
 
Ο Ισπανός είπε ότι έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα, με ένα σχήμα με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Μποτία, Αμπιντάλ, Εντινγκά, Κασάμι, Ντομίνγκες, Αφελάι, Ντουρμάζ, Μήτρογλου να είναι πολύ πιθανό. Άλλοι θεωρούν ότι ο Μιλιβόγεβιτς θα παίξει αντί του Εντινγκά κι ότι ο Φουστέρ με τον Διαμαντάκο έχουν πιθανότητες να είναι βασικοί. 
 
Ο προπονητής, οι συνεργάτες του και η ομάδα θα αναλύσουν κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού της Ατλέτικο, για την οποία μίλησαν στη REALNEWS οι παλιοί παίκτες του Ολυμπιακού Ορμπάιθ και Μαρκάνο, αλλά και ο γιός του Μίτσελ, ο Αντριαν Γκονζάλες που την έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές. 
 
Ο Σιμεόνε δεν θα είναι στον πάγκο στο Φάληρο, όπως δεν ήταν ούτε στο Μπερναμπέου χτες το βράδυ, αλλά στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα μπορεί να έχει καμία πρόσβαση και επικοινωνία με την ομάδα του. 
 
Σήμερα διατίθενται στο Καραϊσκάκη τα τελευταία εισιτήρια για το παιχνίδι και το γήπεδο την Τρίτη θα είναι γεμάτο και «καυτό». 

Σχετικά άρθρα