Αρχική / Φοβερές δηλώσεις Γιαννάκη !!!

Φοβερές δηλώσεις Γιαννάκη !!!

Εχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και δε θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.


Ο ''Δράκος'' του μπάσκετ της χώρας μας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μίλησε για την παρουσία της Εθνικής στην Ισπανία καιτόνισε πως η επίσημη αγαπημένη τα τελευταία 4-5 χρόνια παρουσιάζεται ανέτοιμη σε κρίσιμα παιχνίδια.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη Real News:


Για το αν περίμενε τον αποκλεισμό της Εθνικής μετά το 5/5: «Στη διάρκεια της πρώτης φάσης η ομάδα έδειχνε ωραία εικόνα, αλλά νομίζω ότι δεν αντιμετώπισε αντιπάλους υψηλού επιπέδου, ομάδες δηλαδή που είναι σε θέση να παίζουν εξίσου δυνατά και στην άμυνα και στην επίθεση».


Για το αν υποτιμήθηκε η Σερβία ή υπερεκτιμήθηκε η Εθνική: «Και τα δύο, πιστεύω. Όμως, το κυριότερο είναι ότι δεν ήμασταν 100% έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι, κάτι άλλωστε που συμβαίνει τα τελευταία 4-5 χρόνια σε νοκ άουτ αγώνες. Είμαστε ομάδα με προσόντα, ταλέντο, ωστόσο χάνουμε στις λεπτομέρειες. Δεν εμφανιζόμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό ματς και με την απαιτούμενη πνευματική συμπεριφορά».


Για το αν η ευθύνη βαραίνει περισσότερο παίκτες ή προπονητή: «Στους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά πρέπει να είμαστε μαζί τους, πλάι τους. Ειδικά σ' αυτή την ομάδα που, το ξαναλέω, παρουσίασε ωραία εικόνα και τη χαρήκαμε όλοι. Ήθελαν να μας ευχαριστήσουν και αυτό φαινόταν. Από εκεί και πέρα, οι ίδιοι θα βρουν τις λεπτομέρειες για να γίνουν καλύτεροι και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Να παίζουμε πιο δυνατά και υπομονετικά, κυρίως στην άμυνα, κάτι που δημιουργεί ηρεμία. Οι ομάδες με ποιότητα παίρνουν δύναμη από την άμυνα, ακόμη και την ημέρα που δεν μπαίνουν τα σουτ».


Για το αν στοίχισαν οι απουσίες: «Οπωσδήποτε, μονάδες όπως ο Σπανούλης, ο Σχορτσανίτης, ο Κουφός, μπορούν να προσφέρουν, υλικό υπάρχει».


Για την άρνηση του Κουφού: «Όποιο παιδί δεν θέλει, του δίνουμε να καταλάβει πως δεν κάνει το σωστό. Όταν σε καλεί η Εθνική, οφείλεις να δίνεις το ‘παρών’, τρέχοντας, που λέει ο λόγος».


Για το αν έχει μέλλον αυτή η Εθνική: «Φυσικά και όλοι είμαστε κοντά τους. Με περισσότερη δουλειά στις λεπτομέρειες, τα παιδιά που την αποτελούν αλλά και τα άλλα που έρχονται μπορούν να βοηθήσουν».


Για την κριτική που δέχτηκε η Εθνική: «Αποτελεί χαρακτηριστικό του Έλληνα. Την έχω βιώσει ακόμη και σε επιτυχίες. Ήταν καλό που ξεκινήσαμε με ηρεμία, όμως οι νίκες γεννούν προσδοκίες, θα πω πάλι ότι όλα χρειάζονται δουλειά. Ως χώρα έχουμε μάθει σε υψηλό επίπεδο στο άθλημα και νομίζω πως θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες».


Για το μέλλον του Κατσικάρη: «Εξαρτάται από εκείνον, από τους ανθρώπους που συνεργάζεται και την ομοσπονδία. Λέω, όμως, ότι έκανε προσπάθεια να δώσει χαρά στον κόσμο και αυτό δεν είναι λίγο».


Για το αν βρέθηκε ο ίδιος κοντά στην ΑΕΚ: «Όχι, βολιδοσκόπηση υπήρξε, αλλά πρώτα έπρεπε να λύσει τα προβλήματα που έχει, κάτι που το εύχομαι».


filathlos

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X