To πιστεύουν στον Ολυμπιακό

Παραμονή της μεγάλης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης και πυρετός προετοιμασιών για τους ερυθρόλευκους ώστε όλα να πάνε καλά στη φετινή πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Το απόγευμα στο Ρέντη θα γίνει η τελευταία προπόνηση με τον Μίτσελ να περιμένει μήπως μπει στη 18αδα ο Μανιάτης, ενώ έχει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες του. Τους 11 που άρχισαν το ματς με τον ΟΦΗ αλλά και τους Μποτία, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Εντινγκά, Μήτρογλου
 
Ο Ντομίνγκες δηλώνει ότι «είμαστε έτοιμοι για μεγάλη μάχη και το μυστικό είναι η ομαδικότητα, όλες οι γραμμές πρέπει να είναι συμπαγείς και να λειτουργήσουν σωστά στην αμυντική λειτουργία». Κι ο Ρομπέρτο λέιε πως αυτό είναι το ματς της ζωής του, θέλοντας να δείξει πολλά στην προηγούμενη ομάδα του, όπως ακριβώς έκανε και πέρυσι με την Μπενφίκα. 
 
Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στις 7 μ.μ. στο Ρέντη, ενώ νωρίτερα θα γίνει στο Καραϊσκάκη η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ. 
 
Η Ατλέτικο φτάνει το μεσημέρι στην Αθήνα με 20 παίκτες και με μοναδικό απόντα τον τραυματία Ροντρίγκες. Το βράδυ η συνέντευξη Τύπου και η προπόνηση των Ισπανών στο Καραϊσκάκη.
 
Όλες οι εκδηλώσεις για τον αγώνα θα μεταδοθούν live από το pamesports.gr
 
Σήμερα, από το πρωί, θα διατίθενται τα 1.500 εισιτήρια που έχουν απομείνει για την αναμέτρηση, τα περισσότερα των 40 ευρώ από τις επιστροφές των Ισπανών.

Σχετικά άρθρα