Pamesports: Να πιστεύουμε τα μάτια μας

Λοιπόν επειδή πριν και πάνω απ όλα πρέπει να πιστεύουμε στα μάτια μας έχει ενδιαφέρον ν αναφερθούμε  στη φάση για την οποία δικαίως διαμαρτυρήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στο ξεκίνημα του αγώνα Καλλονής-Παναθηναϊκού. Σημείο αναφοράς για τις παρατηρήσεις του pamesports.gr είναι η φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω και την οποία δημοσίευσε στην πρώτη της σελίδα η εφημερίδα Η Πράσινη.

1)Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο τερματοφύλακας της Καλλονής Χογκ μαρκάρει αντικανονικά τον Κλωναρίδη του Παναθηναϊκού ο οποίος έχει περάσει ήδη τη μπάλα δίπλα απ τον Μαλτέζο γκολκήπερ.

2)Είναι πραγματικά (τεράστιας)απορίας άξιο το γεγονός ότι ο διαιτητής Τριτσώνης και η βοηθός του ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ το μαρκάρισμα κι έδειξαν “ΠΑΙΖΕΤΕ”!!!!!!Κι είναι και διεθνής τρομάρα του!!

3)Ο Παναθηναϊκός ζητάει αποβολή.Είναι όμως πολύ καθαρό στη φωτογραφία ότι ο αμυντικός της Καλλονής έχει ΗΔΗ επαφή με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και άρα δεν προκύπτει σε αυτή την “ανάγνωση” της φάσης προφανής θέση για γκολ.Το τι θα γινόταν σε δεύτερο χρόνο είναι κάτι που δε μπορούμε να προβλέψουμε.Πάντως όπως έχει αιχμαλωτίσει τη στιγμή  η φωτογραφική κάμερα αλλά κι όπως είδαμε τη φάση χθες βραδυ στη NOVA μιλάμε για φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Χογκ.Εκτός κι αν ο διαιτητής καταλόγιζε την παράβαση κι έβγαζε κόκκινη για βάναυσο μαρκάρισμα.Αλλά αυτός δεν έδωσε καν το φάουλ….

4)Απαράδεκτη η “συμπεριφορά” του Μαντζουράκη ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής της NOVA βγήκε στον αέρα και μας είπε ότι όχι μόνο δεν υπήρχε φάουλ,αλλά ότι έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα ο Κλωναρίδης για θέατρο!!!Ηρέμησε κόουτς.Μεγάλη η νίκη βέβαια αλλά δε θα τρελάνεις και τον κόσμο!Προστάτευσε τ όνομά σου και την ιστορία σου στο ποδόσφαιρο!
Αυτά για να πιστεύουμε στα μάτια μας…..


Διαβάστε επίσης:

Ζητούνται γκολ και σκόρερ

Σχετικά άρθρα