Αρχική / More / Celebrity news / Τι θα συμβεί αν ο Μπραντ Πιτ κερατώσει την Αντζελίνα Τζολί;
Τι θα συμβεί αν ο Μπραντ Πιτ κερατώσει την Αντζελίνα Τζολί; thumbnail

Τι θα συμβεί αν ο Μπραντ Πιτ κερατώσει την Αντζελίνα Τζολί;

Μπορεί να είναι σχεδόν δέκα χρόνια μαζί, όμως ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, πριν παντρευτούν, υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο.


Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ οι δικηγόροι συμβούλεψαν Αντζελίνα να βάλει ρήτρα μοιχείας στο προγαμιαίο συμβόλαιο, όπως και τελικά έγινε. "Εάν ο Μπραντ προχωρήσει σε σοβαρή σχέση με άλλη γυναίκα ενώ είναι παντρεμένοι, στην περίπτωση διαζυγίου θα πάρει την εκείνη την κύρια επιμέλεια των παιδιών" αναφέρει άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι. Αυτός ο όρος μπήκε, σημειώνει η ίδια πηγή, όχι για να προστευτεί η Αντζελίνα, αλλά για να προστατευτούν τα παιδιά τους, και δεν έχει να κάνει σε τίποτα με οικονομικά.


Η περιουσία του ζευγαριού υπολογίζεται σε 425 εκατ. δολάρια, από τα οποία η αξία της περιουσίας του Πιτ ανέρχεται στα 240 εκατομμύρια ενώ της Τζολί σε 185 εκατομμύρια. Εάν χωρίσουν, το ζευγάρι έχει αποφασίσει ο καθένας να πάρει τα δικά του χρήματα, όσα δηλαδή είχαν αποκτήσει πριν το γάμο. Τα χρήματα θα έχουν αποκτηθεί από τον έγγαμο βίο τους θα δοθούν στα έξι τους παιδιά Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σιλό, Νοξ και Βίβιαν.


Η συγκεκριμένη πηγή επισημαίνει ότι, σε περίπτωση διαζυγίου, κανένας από τους δύο δεν μπορεί να πάρει κάποια από τα χρήματα που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου, ούτε θα μπορεί να τα δώσει σε πιθανούς νέους συντρόφους. Θα πάνε όλα τα παιδιά.


Εκτός από το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, η Αντζελίνα και ο Μπραντ συνέταξαν τιςδιαθήκες τους. Και σε αυτές, αφήνουν τα περισσότερα χρήματα στα παιδιά τους, όμωςαρκετά εκατομμύρια από την περιοσία τους θα πάει στα ορφανά παιδιά των χωρών από τις οποίες υιοθέτησαν τα παιδιά τους.


Επίσης η Αντζελίνα έχει βάλει στην άκρη κάποια χρήματα για τη χρηματοδότηση ερευνών θεραπείας του καρκίνου.


Madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X