Επίθεση… Φέρντιναντ σε Τζον Τέρι

Ο Ρίο Φέρντιναντ έχει κακές σχέσεις με τον Τζον Τέρι και ο αμυντικός της ΚΠΡ… φρόντισε να το επιβεβαιώσει αυτό, κάνοντας… επίθεση στον άσο της Τσέλσι με πολύ «βαριές» κουβέντες! Να θυμίσουμε πως οι δυο τους είναι σε πολεμική κατάσταση εξαιτίας της ρατσιστικής επίθεσης του παίκτη της Τσέλσι στον αδερφό του Ρίο Φέρντιναντ, Άντον, τον Οκτώβρη του 2011.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (την Κυριακή βραβεύτηκε στο «Ολντ Τράφορντ» κατά την επιστροφή του με την ΚΠΡ) καταφέρθηκε εναντίον του πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας, δείχνοντας πως δεν θέλουν οι δυ τους ούτε να… βλέπονται! Έχουν άλλωστε να μιλήσουν από το 2011. Τα έβαλε όμως και με τον Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος στο παραπάνω συμβάν είχε πάρει το μέρος του Τζον Τέρι.  

«Για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερος ηλίθιος από τον Τζον Τέρι», είπε ο Ριο Φέρντιναντ και συνέχισε: «Ήταν προδοσία. Προσπάθησε να πείσει τους πάντες ότι δεν το έκανε. Δεν μιλάω μαζί του. Ακόμα και τρία χρόνια μετά από αυτό το συμβάν, δεν μπορώ ποτέ να συγχωρήσω τον πόνο που μας προκάλεσε».

Για τον Άσλεϊ Κόουλ ανέφερε: «Ο Άσλεϊ ήταν για χρόνια φίλος μου. Γνωριζόμαστε από παιδιά. Αλλά η φιλία μας τελείωσε την ημέρα που υπερασπίστηκε τον Τέρι. Μόλις μου το είπε ο αδερφός μου, πήγα να εκραγώ. Πρόδιδε μαζί και τον Άντον που τον γνώριζε χρόνια».


Σχετικά άρθρα