Ανησυχία για την επιχορήγηση

Η απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου να «μπλοκάρει» την επιχορήγηση ύψους 7 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την ανάπλαση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, είναι γεγονός πως προκάλεσε έντονη ανησυχία στις τάξεις των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Παρότι η περίπτωση του Παναθηναϊκού δεν είναι ίδια με αυτή της ΑΕΚ (είναι χαρακτηριστικό πως η απόφαση αυτή πάρθηκε από το Ανώτατο Δημοσιονομικό Δικαστήριο διότι θεωρεί πως σε πέντε χρόνια θα είναι… έτοιμο το γήπεδο στον Βοτανικό στο πλαίσιο της διπλής ανάπλασης και έτσι δεν πρέπει να ξοδευτούν ασκόπως χρήματα!), στο «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων» κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Το προσεχές διάστημα θα περάσει από έλεγχο και η απόφαση του πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, για την επιδότηση ύψους 20 εκατ. ευρώ στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και μία ανατρεπτική απόφαση μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτά προβλήματα στο τεράστιο αυτό project.

Το… απίστευτο της όλης υπόθεσης είναι ότι η απόφαση μπορεί να προσβληθεί, αλλά μόνο από την Περιφέρεια. Δηλαδή από τη Ρένα Δούρου.

Σχετικά άρθρα