Σουάρεθ: «Δυνατός ο Ολυμπιακός, καυτή έδρα»

Στη συνέντευξη Τύπου της Ατλέτικο, τους ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας εκπροσώπησε ο Μάριο Σουάρεθ. Ο Ισπανός μέσος μίλησε με θερμά λόγια για τον Ολυμπιακό και την ισχύ που δίνει στην ελληνική ομάδα ο κόσμος της στις εξέδρες.
 
Οι δηλώσεις του Σουάρεθ:
 
«Είναι ειδική περίσταση το Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι φτάσαμε στον τελικό, μάθαμε από την ήττα μας, έχουμε τώρα πάρα πολλή όρεξη να ξαναπαίξουμε στη διοργάνωση. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με ένα δύσκολο αντίπαλο, αλλά είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε.
 
Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση, κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός και πρέπει να δίνεις το 100%. Παίζουμε σε μια καυτή έδρα με μια δυνατή ομάδα, ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε ταπεινότητα και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να πετύχουμε κάτι καλό.
 
Δεν ξέρω αν φέτος είμαστε καλύτεροι, σίγουρα είμαστε πιο έμπειροι. Το παρελθόν δεν μας απασχολεί, αλλά το παρόν. Κι αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ο Ολυμπιακός, μια πολύ δύσκολη ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και  νίκησε πέρσι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν νομίζουμε ότι θα έχουμε εύκολο βράδυ, αυτό θα είναι λάθος και θα το πληρώσουμε. 
 
Πάντα έχουμε τη νοοτροπία του νικητή, έχουμε πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ο προπονητής μας λέει ότι φοράμε βαριά φανέλα και πρέπει να τη σεβόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εμείς πρέπει να έχουμε πάντα τη νοοτροπία αυτή, να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο»

Σχετικά άρθρα