Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Zώδια :Σημάδια ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο άρχισε να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον
Zώδια :Σημάδια ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο άρχισε να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον  thumbnail

Zώδια :Σημάδια ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο άρχισε να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον

Κακά τα ψέματα! Όλοι κι όλες φτάνουμε σε ένα σημείο που είτε έχουμε σχέση είτε ενδιαφερόμαστε για κάποιο άτομο ερωτικά αρχίζουμε και λαμβάνουμε (ή νομίζουμε) σημάδια ότι το πάθος του/ης για μας έχει αρχίσει και ξεφουσκώνει. Ποια είναι αυτά τα στοιχεία της συμπεριφοράς τους που θα πρέπει να μας χτυπήσουν τα καμπανάκια μόλις τα δούμε;


Ξέροντας το Στοιχείο που ανήκει το ζώδιο του αγαπημένου ή της αγαπημένης σου, μπορείς να καταλάβεις, αν άρχισε να χάνει το ερωτικό του/ης ενδιαφέρον.


Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)


Αν ανήκει σε κάποια από τα Ζώδια της Φωτιάς μιλάμε για ένα πραγματικά φλογερό άτομο. Το αίμα ρέει καυτό στις φλέβες του, έχει ενθουσιασμό, ευδιαθεσία, είναι εκδηλωτικό και εξωστρεφές. Όταν αρχίσει να δείχνει ότι του ανήκει όλος ο κόσμος και οι άλλοι γύρω του είναι τυχεροί που τους επιτρέπει να ζουν σε αυτόν είναι σημάδι ότι ήδη έχει μπει στη φάση του «κρύου». Σιγά- σιγά η φλόγα θα αρχίσει να σβήνει αφού θα βαριέται να κάνει το οτιδήποτε μαζί σου, θα γίνει αδιάφορο, εγωκεντρικό και εσωστρεφές. Πριν φτάσει σε αυτό το σημείο πρέπει να παρέμβεις δυναμικά για να την αναζωπυρώσεις.


 


Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)


Οι άνθρωποι που ανήκουν στα Ζώδια της Γης είναι, απλοί, προσγειωμένοι και διακριτικοί. Συνήθως είναι συνετοί, έχουν μια ρεαλιστική προσέγγιση της ζωής, ενώ όταν νιώθουν ερωτευμένοι είναι πιο πρόθυμοι να ανοιχτούν και να δείξουν την εκτίμησή τους στο άτομο που έχουν στο πλευρό τους. Ωστόσο, μπορεί να είναι και πιο ιδιότροποι ή κυκλοθυμικοί, οπότε καταλαβαίνεις αμέσως ότι δεν αισθάνονται καλά. Αν έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει το ενδιαφέρον του αγαπημένου ή της αγαπημένης σου φαίνεται από το ότι θα έχει αρχίσει να εκφράζει δεύτερες σκέψεις (ενίοτε αρνητικές), να θεωρεί ύποπτη την κάθε σου κίνηση, να είναι πιο εσωστρεφής από το συνηθισμένο και όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα να γίνεται αφόρητα στριμμένος/η.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X