Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αφροδίτη-Κρόνος υπόσχονται μονόπετρα και όρκους για σχέσεις ζωής αυτή τη βδομάδα
Αφροδίτη-Κρόνος υπόσχονται μονόπετρα και όρκους για σχέσεις ζωής αυτή τη βδομάδα thumbnail

Αφροδίτη-Κρόνος υπόσχονται μονόπετρα και όρκους για σχέσεις ζωής αυτή τη βδομάδα

Μέσα από τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες, αφουγκραζόμαστε τα εμπόδια αλλά και τις ευκαιρίες, που θα έχουμε όλοι μας για να μειώσουμε τις αισθηματικές και τις άλλες σκοτούρες που μας ταλαιπωρούν και να ανακαλύψουμε πως μπορούμε να γεμίσουμε τη ζωή μας με έρωτα και αγάπη.

Έρχονται εκλείψεις και ανάδρομος Ερμής… Δυναμικές αλλαγές!


Βιώνουμε όλοι μας ένα περίεργο και μεταβατικό διάστημα, καθώς ζούμε τα αποτελέσματα μιας αρκετά βαριάς όπως αποδεικνύεται περιόδου και αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα φέρει το δίμηνο Οκτώβρη-Νοέμβρη, που εκτός των άλλων φιλοξενεί δύο εκλείψεις, έναν ανάδρομο Ερμή, αλλά και όψεις εξαιρετικής δυναμικής, που θα αλλάξουν το ρου της ιστορίας.

Ας ανασάνουμε…


Κάπου εδώ όμως είναι καιρός να πάρουμε μια ανάσα, τουλάχιστον ο καθένας μας ξεχωριστά, μιας και τα γεγονότα όπως διαμορφώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια για αισιοδοξία. Οι πιέσεις και το άγχος που δεχόμαστε από τους εξωτερικούς παράγοντες, οι συνεχείς προκλήσεις και τα νέα που φτάνουν στα αυτιά και τα μάτια μας, από τις τηλεοράσεις και τα ενημερωτικά sites στο διαδίκτυο, μας έχουν «ρίξει» ψυχολογικά.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο


Την ανάσα λοιπόν που όλοι μας προσμένουμε, μας την προσφέρει μια θαυμάσια πλανητική όψη, που βρίσκεται σε ισχύ, κορυφώνεται όμως στις 21 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για το θεσπέσιο εξαγώνου ανάμεσα στον πλανήτη του έρωτα, της Αφροδίτης δηλαδή και του Κρόνου, του «μαστόδοντα» της σταθεροποίησης και της επισημοποίησης των πραγμάτων.

Ευκαιρίες για ανάκαμψη


Η όψη αυτή καθώς επηρεάζει το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα από εμάς, προσφέρει ευκαιρίες για ανάκαμψη. Στην πιο περίεργη φάση της οικονομικής κρίσης, ορισμένοι θα μπορούσαν να έχουν ευκαιρίες, που θα τους προσφέρουν μια καλύτερη εξέλιξη σε σχέση με τα χρήματά τους, μιας και η Αφροδίτη δεν δρα μόνο σαν ερωτικός πλανήτης, αλλά έχει ιδιότητες ενός μικρού Δία, θα λέγαμε, αφού φέρνει και οικονομικές ευκαιρίες.

Νέοι έρωτες αλλά και γάμοι


 


Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X