Αρχική / Διατροφή / Δίαιτα / Η ιδανική διατροφή για να αποκτήσεις κοιλιακούς
Η ιδανική διατροφή για να αποκτήσεις κοιλιακούς thumbnail

Μανώλια, 26 ετών

Η ιδανική διατροφή για να αποκτήσεις κοιλιακούς

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Σας ευχαριστώ παρά πολύ που μου απαντήσατε στο ερώτημα μουΘελω όμως άλλη μια χάρη Επειδή όλο το λιπός το έχω στην κοιλιά θα ήθελα να αποκτήσω κοιλιακούς Κάνω τρεις φορές την ημέρα αλλα δεν έχω διαπιστώσει ακόμα κάτι Βέβαια χρειάζετε χρόνο και κόπο αυτό που θα ήθελα από εσάς ειναι μια διατροφή που μπορώ να την κάνω Σας ευχαριστώ.


Απαντάει η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Αμαλία Φιλίππου


Αγαπητή φίλη, όπως πολύ σωστά αναφέρεις τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου για να φανούν πρέπει η προσπάθεια να γίνεται συστηματικά και μεθοδευμένα. Αν συνδυάσεις την άσκηση που κάνεις με μια ισορροπημένη διατροφή σίγουρα τα αποτελέσματα αυτά θα φανούν πιο άμεσα και θα είναι και πιο θεαματικά. Αυτό που χρειάζεσαι είναι εντάξεις στην καθημερινότητά σου μικρές και εύκολα εφαρμόσιμες διατροφικές αλλαγές που θα συμβαδίζουν με το πρόγραμμα και τις συνήθειές σου και όχι ακραία διατροφικά σχήματα και στερητικά προγράμματα. Ένας κλινικός διαιτολόγος θα μπορέσει να σε βοηθήσει να βρεις μια διατροφή που θα μπορούσες εύκολα να ακολουθήσεις και θα ακουμπά πάνω στις ανάγκες σου, που στην ηλικία που βρίσκεσαι είναι ιδιαιτέρως αυξημένες και δεν πρέπει νααμελήσεις.


Δείτε και άλλες πληροφορίες εδώ: http://www.boro.gr/69337/einai-to-varos-moy-fysiologiko-gia-to-ypsos-moy

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X