Αρχική / Βάζει 500 χιλ. στον Άρη !!

Βάζει 500 χιλ. στον Άρη !!

Η μεγάλη οικονομική επιφάνεια, η προσφορά του να βοηθήσει τον προπονητή του ΑΡΗ και η προσπάθεια εμπλοκής στον Πανσερραικό πριν από κάποιους μήνες.Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης σε μια αποστροφή των δηλώσεών του χθες στον Arena είπε και μια μεγάλη αλήθεια. Ότι την χρονική στιγμή που στον ορίζοντα δεν διαφαινόταν καμία λύση και ο ΑΡΗΣ κινδύνευε να μείνει χωρίς ρόστερ ενεργοποίησε τον αδερφό του. Για όσους δεν το γνωρίζουν ο αδερφός του προπονητή του ΑΡΗ διαθέτει δεκάδες εστιατόρια σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Σικάγο και φυσικά ανάλογη οικονομική επιφάνεια.

Τον είχε πείσει μάλιστα να στείλει περί τις 500.000 δολάρια  για να βγει το ποδοσφαιρικό τμήμα από την κρίση αλλά αυτό που δεν είπε ήταν ότι αν δεν βρισκόταν κάποιος άλλος- όπως καλή ώρα ο Γαλανός- θα τον έπειθε να αναλάβει αυτός τον ΑΡΗ στη Γ΄ Εθνική αφού την οικονομική δυνατότητα την έχει. Για του λόγου το αληθές είχε ενημερώσει σχετικά τόσο τον ερασιτέχνη όσο και τους αρειανούς παράγοντες που εκείνο το διάστημα βοηθούσαν οικονομικά το τμήμα και τους ζήτησε να αναζητήσουν πληροφορίες στις ΗΠΑ για τον αδερφό του προκειμένου να πιστοποιήσουν την οικονομική του επιφάνεια πράγμα που έγινε και μπορούν να το βεβαιώσουν άνθρωποι του Α.Σ που ασχολήθηκαν με το ζήτημα.

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα είχε… ψαχτεί να εμπλακεί στον Πανσερραϊκό. Άσχετα αν δεν έγινε κάτι, ο ΑΡΗΣ ξέρει ότι έχει πάντα μια εναλλακτική λύση εφόσον παρουσιαστεί πρόβλημα ρευστότητας


allaboutaris

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X