Απολογείται ο Καρντόσο

Μετά από την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στον Οράσιο Καρντόσο για τη ρατσιστική συμπεριφορά του προς τον Ντουμίτρου, ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας κλήθηκε σε απολογία και από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League. Εξάλλου, η διοργανώτρια αρχή κάλεσε τους αρχηγούς της Βέροιας, Βεργώνη, Καλτσά και Όστοιτς προκειμένου να εξεταστούν ως μάρτυρες για την ίδια υπόθεση.

Σε απολογία κλήθηκαν και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής. 

Αναλυτικά:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 18/09/2014 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 3η αγωνιστική.

Αναλυτικά

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΟΦΗ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ .

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. και 13 παρ. 7, 8, 9 και 11 του ΚΑΠ της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Α.Ο.Κ, HORACIO CARDOZO (Ποδοσφαιριστή): διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 15/9/2014 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 18-9-2014 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»

Δ) ΠΑΕ Βέροια, Α.Βεργώνη (ποδ/στή), Ν.Καλτσα (ποδ/στή), Β. Ostojic (ποδ/στή) διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 15/9/2014 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 18-9-2014 και ώρα 13:00, προκειμένου να εξετασθείτε ως μάρτυρες για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω Πειθαρχική Δίωξη.

Σχετικά άρθρα