Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ – Ντιναμό Μινσκ

Η προγραμματισμένη για τις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (17.09) άφιξη της αποστολής της Ντιναμό Μινσκ στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί την έναρξη της επίσημης αντίστροφης μέτρησης για την σέντρα των ομίλων του Europa League. Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ, Αγγελου Αναστασιάδη και του – εκ των αρχηγών – Παναγιώτη Γλύκου θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας. Στις 18:00 θα ακολουθήσει η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ που θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου στα πρώτα 15 λεπτά.

Για τις 18:45 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου της Ντιναμό Μινσκ και στις 19:00 οι Λευκορώσοι θα πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ (15’ λεπτά ανοικτή για τα ΜΜΕ).

Στις 21.00 η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα παραθέσει το επίσημο δείπνο στην αντιπροσωπεία της Ντιναμό Μινσκ και στους αξιωματούχους της UEFA που θα εργαστούν για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο, αλλά θα δώσουν ραντεβού το πρωί της Πέμπτης στην Τούμπα για το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν από τους αγώνες κι έπειτα θα κατευθυνθούν στο MakedoniaPalace.

Σχετικά άρθρα