Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Στις καρότσες των αγροτικών μεταφέρουν τους βαριά αρρώστους
Στις καρότσες των αγροτικών μεταφέρουν τους βαριά αρρώστους thumbnail

Στις καρότσες των αγροτικών μεταφέρουν τους βαριά αρρώστους

Χάθηκε ένας Εισαγγελέας;


Εκεί κατέληξαν οι μεγάλες δωρεές προς το κέντρο υγείας των εφοπλιστών Φωτεινής Λιβανού, Βαρδινογιάννη, Μαυρολαίων, Γουλανδρή και άλλων.


Οι ανίκανοι πολιτικοί και όχι το κεφάλαιο αλλά τα λαϊκά… κυκλώματα και η διαφθορά κατάντησαν σε αυτό το χάλι το εθνικό σύστημα υγείας.
Εκθέτοντας μάλιστα σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή ντόπιων και ξένων Τουριστών που επισκέπτονται την Ερμιονίδα και άλλες τουριστικές περιοχές.


Κατά τα άλλα η πολιτεία διαθέτει τεράστια χρηματικά ποσά για τουριστική διαφήμιση της χώρας στο εξωτερικό όταν οι ίδιοι με τις ενέργειες μας δυσφημίζουμε την Ελλάδα.


Καλείται ο υπουργός υγείας κ. Βορίδης να στείλει ελεγκτές στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου να ελέγξουν που κατέληξαν οι δωρεές των προαναφερόμενων εφοπλιστών και γιατί δεν αξιοποιήθηκαν οι προσφορές τους.Περίλυπος ο γιατρός συνοδεύει τον ασθενή πάνω στο υπερσύγχρονο… ασθενοφόρο με προορισμό το Κ.Υ. Κρανιδίου


Αποτέλεσμα της ολιγωρίας το Κέντρο Υγείας υπολειτουργεί. Παρουσιάζονται τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς, οδηγούς ασθενοφόρων και οι εφημερίες είκοσι ημέρες του μήνα, να καλύπτονται από τους γιατρούς του κέντρου υγείας Λυγουριού, το οποίο λειτουργεί με πληρότητα, παρότι δεν έχει δωρητές εφοπλιστές.


Πριν ένα χρόνο τέτοια εποχή Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας τηλεφώνησε από τις ΗΠΑ στο πολιτικό γραφείο του τότε υπουργού υγείας κ. Γεωργιάδη ζητώντας να στείλει ελεγκτές στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου υπάγεται διοικητικά το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.


Τόνισε μάλιστα με έμφαση ότι,  δεν μπορεί να κατανοήσει πως είναι δυνατόν σε δύο μέρες που διέμενε στο Ναύπλιο, πληροφορηθεί ότι κάτι συμβαίνει στη λειτουργία του συστήματος υγείας στην Αργολίδα τη στιγμή που οι αρμόδιοι, οι δύο βουλευτές και υπουργοί του νομού το αγνοούν.


Δυστυχώς παρά τις επισημάνσεις εδώ και ένα χρόνο του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία τα κακώς κείμενα στη λειτουργία του συστήματος υγείας στην Αργολίδα δεν διορθώθηκαν.


 


Kontranews.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X