Αρχική / More / Αθλητικά / «Ο Πρωθυπουργός περνά στις πράξεις για Φόρμουλα 1»
«Ο Πρωθυπουργός περνά στις πράξεις για Φόρμουλα 1» thumbnail

"Ο Πρωθυπουργός περνά στις πράξεις για Φόρμουλα 1"

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την στήριξη που παρείχε με επιστολή τον Απρίλη για την κατασκευή σιρκουί ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 στη Δραπετσώνα, περνά στις πράξεις!

Όπως αναφέρει το PiraeusPress.gr, ο Αντώνης Σαμαράς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προτίθεται να ορίσει έναν-μία Υπουργό ως υπεύθυνο για την πρόοδο των εργασιών, προκειμένου να ξεπεραστούν το ταχύτερο δυνατό όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο που θα αλλάξει την όψη του ευρύτερου Πειραιά, αλλά και την καθημερινότητα των Πειραιωτών, καθώς θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας άμεσης ή έμμεσης απασχόλησης.

Τα επικρατέστερα ονόματα υπουργών για την ανάληψη των καθηκόντων του πρότζεκτ «ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 στον Πειραιά» είναι αυτά των Άντζελας Γκερέκου και Όλγας Κεφαλογιάννη.

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Με βάση τα όσα πληροφορούμαστε υπάρχουν ήδη 2-3 μεγάλοι επενδυτές που είναι διατεθειμένοι να ρίξουν ζεστό χρήμα στην Ελλάδα και στον Πειραιά για ένα σιρκουί ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1.

Όπως παρουσιάζεται και στο business plan η απόσβεση της επένδυσης υπολογίζεται κοντά στα 10 χρόνια, χρόνος ρεκόρ για ένα τόσο μεγάλο έργο. Γεγονός που μεγιστοποιεί το επιχειρηματικό ενδιαφέρον, σε συνδυασμό με τη ραγδαία ανάπτυξη που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό το λιμάνι του Πειραιά.

πηγή: piraeuspress.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X