Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εθνικό Πειραιώς που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 46χρονος που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 27χρονο, ενώ ο τρίτος από τους συλληφθέντες αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς με τις Δικαστικές αρχές να του επιβάλλουν χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία του στο αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που παίζει ο Ηρόδοτος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr.

Υπενθυμίζεται ότι και στους τρεις ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Στον 24χρονο είχε ασκηθεί επιπλέον δίωξη για παράνομη οπλοφορία.

Τέλος, εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο και ο 32χρονος φίλαθλος ο οποίος αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές. Ο 32χρονος παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα