Μπίλιτς: «Καλή ομάδα ο Αστέρας»

Διαβάστε ακόμα:

Χαμογελάει ο Μπίλιτς

Ο Σλάβεν Μπίλιτς στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το αυριανό παιχνίδι του Europa League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στην Κωνσταντινούπολη, είπε πως οι Αρκάδες είναι μία καλή ομάδα αλλά έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ομάδας του και πιστεύει πως θα πάρει τη νίκη. Δεν αποκάλυψε τα σχέδια του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ωστόσο εξήγησε πως είναι σημαντικές οι επιστροφές των τραυματιών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Μπεσίκτας:

«Παίξαμε πολλά παιχνίδια για να φθάσουμε εδώ, στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μεγάλη ημέρα για το σύλλογο και θέλουμε καλή αρχή. Δεν είναι νοκ άουτ ματς, έχουμε ομίλους ν΄ αντιμετωπίσουμε. Πρόκειται για έξι παιχνίδια και είναι κομβικό να κερδίσουμε όλα τα εντός για να κάνουμε σημαντική πορεία. Κουβέντα περί κινήτρου δεν μπορεί να γίνει. Κάθε φορά παίζουμε για να κερδίσουμε».

Για τον Αστέρα Τρίπολης και το ελληνικό ποδόσφαιρο τόνισε: «Είμαστε δεκαπέντε λεπτά εδώ και δεν έχετε πει το όνομα του αντιπάλου μας. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, από καλό πρωτάθλημα. Παίζει σε Λίγκα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (δεν γνώριζε πως η ΑΕΚ έχει υποβιβαστεί), απέκλεισε τη Μάιντς και τη Μακάμπι . Έχει καλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Είμαστε η Μπεσίκτας και παρά το γεγονός πώς δεν αγωνιζόμαστε στη φυσική μας έδρα, είναι απαραίτητο να κερδίζουμε όλα τα ματς. Θα είμαστε προετοιμασμένοι κόντρα στην Τρίπολη και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Σεβόμαστε απεριόριστα τον αντίπαλό μας, μα θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στο Αστέρα είπε: «Η ενδεκάδα δεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης αυτή τη στιγμή. Την ημέρα του αγώνα θα φανεί ποιος θα παίξει. Σόσα και Ντεμπά Μπα είναι καλά και προπονούνται. Ο πρώτος έχει να παίξει από πέρυσι. Το σημαντικό είναι να βρίσκονται σε καλή κατάσταση  και στη συνέχεια εμείς θα βρούμε τον τρόπο να τους χρησιμοποιήσουμε. Είμαι ικανοποιημένος γιατί έχω παίκτες που γνωρίζουν τους ρόλους τους και διαθέτουν καλή αύρα. Έχουμε Τούρκους παίκτες στο σύνολό μας και είμαστε υπερήφανοι γι΄ αυτό. Άλλες ομάδες σαν τη Γαλατασαράι και την Άρσεναλ δεν χρησιμοποιούν γηγενείς παίκτες».

Σχετικά άρθρα