Ξεμούδιασμα και… απρόοπτο με Περέιρα

Ο “βαρύς” αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Τούμπας εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης επηρέασε την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από την αυριανή (18/9, 22:05) αναμέτρηση με την Ντιναμό Μινσκ. Ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά”, Άγγελος Αναστασιάδης, διαμόρφωσε τα πλάνα του ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας καθώς θα ακολουθήσει και η προπόνηση των Λευκορώσων.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί το πρωί της Πέμπτης οπότε και θα αποφασιστεί αν θα είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Από εκεί και πέρα ο Στέλιος Κίτσιου και ο Εγιάλ Γκολάσα γυμνάστηκαν κανονικά χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα και ιατρικά είναι έτοιμοι για το ματς. Αντίθετα, ο Χέντβιγκες Μαντούρο προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ενώ ο Κυριάκος Σαββίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, έλαβε φαρμακευτική αγωγή και αποχώρησε. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Γιώργος Τζαβέλλας θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δείπνησαν στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης στις 11.00 προκειμένου να κάνουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα και στη συνέχεια η αποστολή ν’ αποσυρθεί στο Makedonia Palace.

Σχετικά άρθρα