Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Δες αν θα σε απατήσει σύμφωνα με το ζώδιο του!
Δες αν θα σε απατήσει σύμφωνα με το ζώδιο του!  thumbnail

Δες αν θα σε απατήσει σύμφωνα με το ζώδιο του!

Κακά τα ψέματα, η απιστία είναι μέσα στις σχέσεις και, λίγο ή πολύ, όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι μαζί της… Η απιστία δεν κοιτά φύλο, ηλικία ή ακόμα και ζώδιο, έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις και σπέρνει μεγάλους μπελάδες!

 

Όλοι οι άντρες του ζωδιακού βρίσκονται συχνά στον πειρασμό να ενδώσουν σε αυτήν, ποιοι όμως το κάνουν; Ποιοι άντρες απατούν πιο συχνάκαι ποιες είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν κάθε άνδρα στην απιστία; Διάβασε ποιοι είναι οι αστρολογικοί δείκτες σε έναν αστρολογικό χάρτη, που φανερώνουν ότι ένας άντρας έχει την τάση για απιστία και στη συνέχειαδιάβασε το ζώδιό του, για να μάθεις αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες…

Οι βασικοί αστρολογικοί δείκτες της απιστίας


Το MyAstro.gr συγκέντρωσε και σου παρουσιάζει τους πιο βασικούς αστρολογικούς δείκτες που φανερώνουν ποιοι άνδρες ενδίδουν πιο εύκολα στην απιστία… Δες αν ο άνδρας που σε ενδιαφέρει έχει έναν από τους παρακάτω αστρολογικούς δείκτες στο ωροσκόπιό του. Όσο περισσότερους αστρολογικούς δείκτες απιστίας έχει, τόσες περισσότερες είναι και οι πιθανότητες να ενδώσει σε έναν τέτοιο πειρασμό.

 

• Αφροδίτη ή Άρης στους Διδύμους, στον Ζυγό ή στους Ιχθείς φανερώνει ότι ένας άνδρας συχνά εμπλέκεται σε διλήμματα στα αισθηματικά του! Ο άνδρας με Αφροδίτη στους Διδύμους αντιμετωπίζει επιπόλαια την αισθηματική του ζωή με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι και η απιστία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο άνδρας με την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Ζυγού θέλει πάντα να έχει μία «καβάντζα», επομένως πριν χωρίσει από μία σχέση, θα έχει φροντίσει πρώτα να κάνει μία καινούργια σχέση! Όσο για τον άνδρα που έχει την Αφροδίτη του στο ζώδιο των Ιχθύων, όταν νιώσει λίγο παραμελημένος, γοητεύεται αμέσως από έναν νέο έρωτα…

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X