Αρχική / Πολιτισμός / City life / Σήμερα – Η Lady Gaga στο Ο.Α.Κ.Α
Σήμερα - Η Lady Gaga στο Ο.Α.Κ.Α thumbnail

Σήμερα – Η Lady Gaga στο Ο.Α.Κ.Α

Το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball επισκέπτεται και την Ελλάδα.


Κατόρθωσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένα από τα πιο γνωστά, πετυχημένα, αναγνωρίσιμα και δοξασμένα στο διαδίκτυο, πρόσωπα της μουσικής βιομηχανίας. Οι εκκεντρικές εμφανίσεις της Lady Gaga, η αφοπλιστική αθωότητα συνδυασμένη με την αίσθηση μεγαλείου, τα συνηθισμένα και μάλλον «άσχημα» φυσικά της προσόντα (για τα σημερινά δεδομένα της απόλυτης σωματικής τελειότητας) που την κάνουν «κορίτσι της διπλανής πόρτας» και η -εν γένει- συμπαθής μουσική της (για τα δεδομένα του mainstream ήχου), δημιούργησαν στρατιές από ορκισμένους φαν που η ίδια αποκαλεί «τερατάκια». Το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball, η καινούρια της περιοδεία,  επισκέπτεται και την Ελλάδα. Η «Λαίδη», λοιπόν, θα περάσει και από τη φτωχή πλην τίμια χώρα μας και θα εμφανιστεί πάνω σε μία σκηνή με διαδρόμους από ημιδιαφανές υλικό. Μας έρχεται λοιπόν με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της, αλλά και την αφοπλιστική αθωότητα συνδυασμένη με την αίσθηση μεγαλείου που δημιούργησαν στρατιές από ορκισμένους φαν που η ίδια αποκαλεί «τερατάκια».


19 Σεπτεμβρίου 2014


Ο.Α.Κ.Α. Τιμή εισιτηρίων: Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5 € και φτάνουν τα 82,5 €. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5 €. Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 € και Golden Standing στα 104,5 €.


Οι πόρτες ανοίγουν στις: 18.30.
 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X