Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ζώδια: Δες τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου προκειμένου να βρεις την αληθινή ευτυχία!
Ζώδια: Δες τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου προκειμένου να βρεις την αληθινή ευτυχία! thumbnail

Ζώδια: Δες τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου προκειμένου να βρεις την αληθινή ευτυχία!

Σε μεγαλώνουν με ένα σωρό υποδείξεις και μαθήματα, που θα σε κάνουν, υποτίθεται, σωστό «άνθρωπο». Επιτυχημένο, ισορροπημένο και ευτυχισμένο. Και μετά διαπιστώνεις ότι ακολουθώντας όλα εκείνα τα «πρέπει», δεν είδες προκοπή.

 

Να λοιπόν, ανάλογα και με το ζώδιό σου, ποιους από αυτούς τους αποτυχημένους κανόνες καλά θα κάνεις να… ξεμάθεις το συντομότερο δυνατόν, για να ζήσεις εσύ καλά και όσοι σ’ αγαπάνε και θέλουν την ευτυχία σου, καλύτερα.

 

ΚΡΙΟΣ

«Όποιος σ’ αγαπάει, σε υποστηρίζει σε όλα.»

Ο Κριός είναι το «αγύριστο κεφάλι» του ζωδιακού. Αν σου μπει κάτι στο μυαλό, καμιά δύναμη δεν θα σε πείσει να το εγκαταλείψεις. Παρόλο όμως που δείχνεις ότι δεν μετράει και πολύ η γνώμη των άλλων για ό,τι κάνεις, κατά βάθος σε ενοχλεί όταν εκείνοι διαχωρίζουν τη θέση τους και εκφράζουν τη διαφωνία τους. Νιώθεις ότι δεν σε αγαπούν και δεν σε καταλαβαίνουν. Όμως η διαφωνία τους μπορεί να προέρχεται από χίλιους άλλους λόγους, όπως οι δικοί τους φόβοι και επιφυλάξεις. Δες το κι έτσι: δεν είναι όλοι τόσο τολμηροί όσο εσύ. Και σαν γεννημένος για την πρωτοπορία, θα προχωράς και μόνος σου πολλές φορές. 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X