Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πρόκληση: Έξτρα 30.000 ευρώ στην ένωση των τέως βουλευτών από τη Βουλή
Πρόκληση: Έξτρα 30.000 ευρώ στην ένωση των τέως βουλευτών από τη Βουλή  thumbnail

Πρόκληση: Έξτρα 30.000 ευρώ στην ένωση των τέως βουλευτών από τη Βουλή

Έκτακτη ενίσχυση ύψους 30.000 ευρώ για την ένωση των πρώην βουλευτών ενέκρινε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.


Το προκλητικό αίτημα είχαν καταθέσει οι ίδιοι οι πρώην βουλευτές με επιστολή τους στο τέλος Αυγούστου ζητώντας έκτακτη επιχορήγηση από τον προϋπολογισμό της Βουλής – από τον Έλληνα φορολογούμενο δηλαδή – προκειμένου να καλύψουν «λειτουργικές δαπάνες» της ένωσης αντί για παράδειγμα να ζητήσουν από κάθε ένα από τα μέλη τους να δώσουν 100 ευρώ προκειμένου να συγκεντρωθεί το επίμαχο ποσό.


Η απόφαση αναρτήθηκε την Πέμπτη στην «κοινοβουλευτική διαύγεια» την ώρα που έχουν μηδενιστεί άλλα κονδύλια όπως αυτό για την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών.


Στο πρόσφατο παρελθόν οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές είχαν ζητήσει να υπάρξει αναδρομική αύξηση στις αποδοχές τους βάσει των αντίστοιχων διεκδικήσεων των δικαστικών αλλά λόγω των αντιδράσεων η υπόθεση «πάγωσε» με αρκετούς να παραιτούνται των διεκδικήσεών τους ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων.


 


Κontranews.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X