Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Οι 10 πιο καλοπληρωμένες δουλειές για γυναίκες
Οι 10 πιο καλοπληρωμένες δουλειές για γυναίκες thumbnail

Οι 10 πιο καλοπληρωμένες δουλειές για γυναίκες

Οταν οι περισσότερες επιχειρήσεις και βιομηχανίες παραμένουν ανδροκρατούμενες, υπάρχουν πολλά επαγγέλματα στα οποία οι γυναίκες όχι μόνο αποτελούν ένα ισχυρό ποσοστό του εργατικού δυναμικού, αλλά κερδίζουν πάρα πολλά χρήματα σε αυτούς τους τομείς


Μια νέα έκθεση από την PayScale εξετάζει τα υψηλότερα αμοιβόμενα επαγγέλματα, εστιάζοντας στις θέσεις όπου τουλάχιστον το 40% είναι γυναίκες. Η έκθεση διαπίστωσε ότι οι θέσεις του τομέα της υγείας, όπως γυναικολόγοι, αναισθησιολόγοι και ψυχίατροι, είναι οι πιο καλοπληρωμένες γυναικοκρατούμενες θέσεις.


Η υγειονομική περίθαλψη δεν είναι μόνο παραδοσιακά κερδοφόρα βιομηχανία, αλλά οι άνδρες και οι γυναίκες κερδίζουν εξίσου υψηλούς μισθούς σε ανάλογες θέσεις, εξηγεί η Κέιτι Μπαρντάρο, επικεφαλής οικονομολόγος στο PayScale.


Οι δημιουργικές θέσεις αποδεικνύονται επίσης υψηλά αμειβόμενες θέσεις για τις γυναίκες, με θέσεις εργασίας, όπως σχεδιαστής μόδας και συνεργάτης media να βρίσκονται ψηλά στη λίστα


Δείτε την πλήρη λίστα των θέσεων εργασίας, όπου οι γυναίκες κερδίζουν περισσότερα:

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X