Ψητό φιλέτο πέρκας με σάλτσα λιαστής ντομάτας

<div class="short_text italic cf">
<p><span class="thirtyfive">Μ</span>ια πεντανόστιμη και ελαφριά συνταγή για να απολαύσουμε το ψάρι, έτοιμο σε λίγα, μόλις, λεπτά.</p>
</div>
<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό</li>
<li>2 κουτ. σούπας σάλτσα λιαστής ντομάτας (έτοιμη· εναλλακτικά, χτυπάμε στο μούλτι 4 – 5 λιαστές ντομάτες -από βάζο με λάδι- μαζί με 1 κουτ. σούπας από το ελαιόλαδο όπου είναι συντηρημένες)</li>
<li><span>2 – 3 κουτ. σούπας βασιλικό χοντροκομμένο</span></li>
<li><span>φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span></li>
<li><span>4 φιλέτα πέρκας (περίπου 200 γρ. το ένα)</span></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 4</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> περίπου 10΄</span> <span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Μαγείρεμα</span> 6-7'</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα και στο γκριλ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη σάλτσα λιαστής ντομάτας, το βασιλικό και το πιπέρι. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα πέρκας. Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 6 – 7 λεπτά, ανάλογα με το πάχος τους, χωρίς να τα γυρίσουμε. Τα σερβίρουμε ζεστά.</p>
<p> </p>
<p><span class="bittersweet"><span class="simple_rhomb">Συνοδεύουμε με</span></span> πράσινη σαλάτα.</p>
</div>

Σχετικά άρθρα