Επιλογές από Ισπανία, Βραζιλία και Αμερική

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

263     ΜΠΑΡΤΣΑ Β’ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ     1                 1,60 (Bet365)

300     ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΑΛΑΓΑ               Χ2 (Δ.Ε.)       1,75 (Bet365)

Η Μπάρτσα Β’ με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Από τη μέση και μπροστά πετάει… φωτιές, δημιουργεί φάσεις με  το… κιλό και σκοράρει όποτε θέλει. Θετικό το ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, αρκετοί παίκτες έχουν ανέβει από την τρίτη ομάδα και θέλουν να δείξουν την αξία τους οπότε παίζει στα ίσια τα παιχνίδια της. Εχοντας κερδίσει έως τώρα Αλαβές (3-2) και Σαραγόσα (4-1), θα είναι τεράστια έκπληξη να… κολλήσει στη νεοφώτιστη Γιαγκοστέρα η οποία εκτός έδρας έχει χάσει και τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με το ίδιο σκορ (0-2) και με κάτω τα χέρια. Μαζί επιλέγουμε και τη Μάλαγα να μην ηττηθεί στη γεμάτη προβλήματα Εσπανιόλ. Η γηπεδούχος είναι έντεκα αγώνες δίχως τρίποντο, έχει θέματα σε δημιουργία και εκτέλεση, άσχημες διαιτησίες και κακή ψυχολογία. Η φιλοξενούμενη αντιθέτως, μας έχει δείξει καλά στοιχεία και διαθέτει παίκτες μπροστά που μπορούν να κάνουν άνετα τη ζημιά.

 

Βραζιλιάνικη δυάδα

311   ΜΠΟΑ – ΠΑΡΑΝΑ                                  1      2,00 (Bet365)

312   ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ         1      2,20 (Bet365)

Η Μπόα έχασε τζάμπα το τρίποντο στην Πορτουγκέσα μεσοβδόμαδα, τρέχει ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα (3-2-0), είναι πολύ δυνατή στην έδρα της (6-2-3) και έχει δύο σερί νίκες απέναντι στη νυν αντίπαλό της. Η φιλοξενούμενη είναι εξίσου σε καλή κατάσταση (3-2-1 στα τελευταία έξι), αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο βασικών παικτών της, χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς της εκτός έδρας (2-3-6) και σκοράρει δύσκολα (με το… ζόρι ένα γκολ και κάτι σε κάθε παιχνίδι). Μαζί θα βάλουμε και τον «άσο» της Μπραγκαντίνο. Μετράει δύο σερί νίκες, έχει 4-0-1 στα τελευταία πέντε εντός έδρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και υποδέχεται τη Λουβερντένσε η οποία έχει δύο ήττες στα τελευταία τρία και… πέφτει αρκετά η απόδοσή της εκτός έδρας (2-3-6).

 

ΔΥΑΔΑ OVER

305   ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ OVER 1,70 (Bet365)

309   ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΣΙΑΤΛ            OVER 1,70 (Bet365)

Στο Φιλαδέλφεια – Χιούστον ήταν over τα δύο από τα τελευταία τρία μεταξύ τους. Επίσης, η γηπεδούχος έχει τρία στα τελευταία έξι (και  τα δύο από τα υπόλοιπα τρία έληξαν στα δύο γκολ), καθώς και οκτώ σε 13 παιχνίδια εντός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα. Η φιλοξενούμενη μετράει τέσσερα σερί, αλλά και εννέα σε 13 ματς εκτός έδρας μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Στο Νέα Υόρκη – Σιάτλ, η γηπεδούχος έχει τρία over στα τελευταία τέσσερα στο πρωτάθλημα και εννέα σε 13 αγώνες εντός έδρας και η φιλοξενούμενη τέσσερα στα τελευταία έξι και εννέα σε 13 ματς εκτός έδρας. Ούτως ή άλλως οι αμερικάνικοι αγώνες έχουν γκολ και θέαμα, περιμένουμε κάτι ανάλογο να γίνει και στις αποψινές επιλογές μας.

 

ΔΥΑΔΑ GOAL

305   ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ        GOAL   1,60 (Bet365)

309   ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΣΙΑΤΛ                  GOAL   1,60 (Bet365)

Παραπάνω αναφέραμε τους λόγους που επιλέγουμε το over, εδώ θα δούμε γιατί πάμε και στο goal. Στο Φιλαδέλφεια – Χιούστον ήταν goal τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους και παράλληλα, η γηπεδούχος έχει εννέα σε 13 αγώνες εντός και η φιλοξενούμενη τρία στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Στο Νέα Υόρκη – Σιάτλ η γηπεδούχος έχει τρία στα τελευταία έξι και έντεκα σε 13 ματς εντός έδρας και η φιλοξενούμενη έξι στα τελευταία επτά και οκτώ σε 13 αγώνες εκτός έδρας.

 

Σχετικά άρθρα